11/14 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy a kormányunknak méirt nem jó a felemelkedés? xD Ezért logikátlan hülyeség az egész.
12/14 anonim válasza:
Ők "csak" bábuk és hataloméhes emberek.
13/14 anonim válasza:
Aleje csaló vagy sem azt nem tudhatjuk mindenesetre amit mond az roppant elgondolkodtató és a nagyrészére kapásból lehet mondani hogy igaz..a folytatásban már mond olyan dolgokat amiket nehéz igaznak hinni, de nem hülyeség az biztos
"a kormányunknak méirt nem jó a felemelkedés"
erre nem lehet egyszerű választ adni
a világunkat cégek, családok uralják, ez már önmagában egy negatív dolog mivel kézben akarnak tartani nagyon sok tényezőt hogy befolyásolják az emberiséget, ilyen pl az olaj mint energia, amire már rég találtam természetes megoldásokat, de ezek a nagy pénzhuszárok nem engedték a nyilvánosságra jutni az új találmányokat nehogy elrontsák az ő olajbizniszüket, nem számít hogy környezetszennyezés ide vagy oda..:\
ja és bocs az offért
14/14 anonim válasza:
Aleje ha csaló akkor egy igen összeszedett, tájékozott, alapos "csaló". Sok okos dolgot mond viszont egészen egetverő hülyeségeknek hangzó dolgokat is. Ha megnézzük a "felemelkedés" fogalmát, jelentését, következményét (ami vagy létező dolog vagy nem) akkor érthető hogy a világ kormányai (irányítói) mért nem akarják hogy megtörténnyen. Azért mert akkor mindenki egyenlővé válna és nem tudnának uralkodni a másik felett állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!