Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valóban a Földre látogatnak...

Valóban a Földre látogatnak néha a földönkívüliek?

Figyelt kérdés
És, hogy ezt titkolja minden kormány?

2012. aug. 18. 12:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

Nézd meg a hasonló kérdéseket, már én is feltettem ezt a nagykérdést itt, de rajtam kívül mások is. Rengeteg okuk lehet titkolni. Ne foglalkozz a szkeptikusokkal, általában arra sem veszik a fáradtságot, hogy utánaolvassanak.

A kapcsolatfelvétel már megtörtént, csak nem vörös szőnyegen jöttek az idegenek ahogy mi vártuk, hanem egyénileg, egyes embereket keresnek föl, a nyílt kapcsolatfelvételt nem vállalják, állítólag mert nem vagyunk elég érettek rá pl. technológiájuk megkaparintása stb. Alapvetően két faj látogatja a Földet, jah és reptoidok NINCSENEK! A két faj: az un kis szürkék, az ő céljuk a hibridizáció, ezek a gyakoribbak, állítólag a Zéta Reticuli csillagrendszer egyik bolygójáról jönnek, a másik az un. skandináv típusú lények, ezek békésebb szándékuak, filozofikus lények, sokan a Szíriusznak gondolják az ő otthnukat. Utóbbiak engem is látogatnak, az egyiket tanítómnak szólítom. Technikailag jóval fejlettebbek az un. "ősi civilizációkhoz" tartozhatnak midkét faj. Am ezeket nem a kisujjamból szoptam ki ezeket az infókat, nem is a Star Trekből, hanem rengeteg ufológiával foglalkozó könyvből, de elsőre elég tömény tudom. Az elrablottak között a társadalmi réteg minden szintjén találunk embereket, nem eggyel én is beszéltem már priviben, mert az emberek első reakciója, hogy megbélyegeznek, ezért nem is vállalják sokan, de van pl egy magyar festőművész akinek kiállítása volt ufo témakörben, természetesen őt ufonautákat is lefestett, de a szkeptikusoknak ez újdonság, hogy van aki komolyan foglalkozik ezzel a témával. Ezek után be se merek ide nézni, pedig számomra ugyanolyan fontos az igazság felderítése, de ameddig ezen megy a vita, hogy vannak-e, látoganak-e és direkt lejáratják a témát addig csak nehezen haladunk előre! Üdvözlettel: Kym

2012. aug. 18. 22:43
 12/23 anonim ***** válasza:
8%

Kedves Kim!

Én őszintén sajnállak.

2012. aug. 18. 22:55
 13/23 anonim ***** válasza:

[link]

Az FBI amugy elimseri, a honlaján több mint 50 oldaas jelentés van róla !!!

2012. aug. 18. 22:56
 14/23 A kérdező kommentje:
Remek,köszi,kicsit sok itt az agymosott szkeptikus, de jó hogy mondtad ezt az FBI-os dolgot. :)
2012. aug. 19. 13:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Нет
2012. aug. 19. 17:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Ennek örülök, az Index tudomány rovata is leközölte anno!

Keress rá magyarul is, az az egy oldal megvan magyar fordításba is amiben közli az információkat.

[link]

Ez is érdekes lehet talán számodra:

[link]

Előzőnek egy idézet :

"Sokszor nem is tudom, hogy sírjak e vagy inkább nevessek az olyan szűk látókörű embereken akik mindenféle ostoba módon próbálják megmagyarázni, hogy UFO-k már pedig nincsenek és nem is lehetséges mert a fizika így meg úgy. És egyéb okosabbnál okosabb indokokkal jönnek…..

De a tény az, hogy már oly sokszor beigazolódott hogy tévedtek az emberek.pl földközpontú világkép.

Ha egy mostani ember visszamenne az időben csak pár száz évet és ott elmesélné az embereknek hogy most milyen eszközöket használunk és mikre vagyunk képesek nem csak hogy nem hinnének nekünk de még örültnek is tartanának és megégetnének. Tehát eleve ne kellene úgy hozzáállni a dologhoz, hogy ha vannak földönkívüliek és mondjuk kb 1000 év lenne az út tőlük akkor az hogyan lehetséges. Hát úgy hogy olyan technológiát használnak ami nekünk még ismeretlen. 100 éve még az is elképzelhetetlen volt, hogy egyszer ember fog sétálni a holdon. És megtörtént. Rengeteg példát lehetne felsorolni, hogy a múltban mi mindent tartottak lehetetlennek amiről mára kiderült, hogy lehetséges.

De végül is teljesen mindegy, mert egy igazi szkeptikus még a saját szemének sem hisz. Ha elé raknának egy idegen holttestet arra is lenne valami magyarázat pl. szürkére festett szőrtelen majom vagy akármi más…"

Üdvözlet, Kym

2012. aug. 19. 19:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Az isten szerelmére, nem mi vagyunk agymosottak, hanem ti.

Olvasni kéne, nem csak bámulni és UFO-t kiáltani minden fényes pöttyre.

AZ FBI SEMMIT NEM ISMER EL!

Szemtanúk beszámolóit hozták nyilvánosságra.

Magyarul ha holnap betelefonálok, hogy ufót láttam, titkosítják 20 évre és 20 év múlva nyilvánosságra hozzák.

ATTÓL MÉG NEM LESZ IGAZ...

2012. aug. 19. 20:14
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kim...

Nem, nem így működik egy szkeptikus. Sajnos hihetetlenül bután állsz hozzá.

Ha bizonyítható, a szkeptikus elhiszi.

Tessék, definíció:

"A szkepticizmus (a görög „σκέπτεσθαι”, szkepteszthai szóból, melynek jelentése körbenézni, megfontolni) szó két dologra utalhat:

filozófiai szkepticizmus – filozófiai iskola, amely kritikusan vizsgálja, hogy az érzékek által közvetített valóság és a szerzett tudás mennyiben feleltethető meg egyáltalán a valóságnak, illetve lehet-e bárki is birtokában a tökéletes igazságnak;

tudományos szkepticizmus – tudományos vagy gyakorlati állásfoglalás, amelyben valaki az olyan állítások valóságosságát kérdőjelezi meg, amelyek nincsenek a tudományos módszer szerint igazolva.

"

2012. aug. 19. 20:15
 19/23 anonim ***** válasza:

Okéka, köszönöm szépen a felvilágosíást! Lehet kissé elvetetem a súlykot....bocsika érte. Ami igazságtalan, hogy aki nem él át negyedik típusú találkozást az az se tudja miről beszél, ezek a dolgok még felderítelenek, de minden ember ugyanazt éli át, ugyanazok a módszerek, ugyanaz a leírás kicsit sok a véletlen ebben szerintem még ha kivonjuk a feltűnési mániásokat akkor is szép számmal maradnak eltérítettek! Én beszéltem ilyen emberekkel és mind éli a maga kis életét, mint ahogy én is eszükbe sincs feltűnősködni vagy elmebajoskodni :) sokan a hazugságvizsgálatot is vállalták egy teszt keretében, de mindenkinek szuverén joga, hogy mit gondol, szerintem ez patt-helyzet! További szép estét!

Ő is szkeptikusként kezdte am :

[link]

2012. aug. 20. 21:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Normális bizonyítékok nélkül hiába magyarázgatod a hitetlennek, hogy higgyen (igaz az egyháznak sikerült...)

Sok hasonló kérdést tettek már fel itt és más fórumokon is. Valami van a színfalak mögött, hogy titkolózni kelljen, ha egyáltalán látogatnak minket, és talán sokaknak nemcsak egy kis alvásparalízise volt és így élt át negyedik típusú találkozást földönkívüliekkel....

2012. aug. 21. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!