Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ugye ez nem UFO volt? Légyszi...

Ugye ez nem UFO volt? Légyszi nyugtassatok meg mert nagyon parázok! (lehet hogy ok nélkül)

Figyelt kérdés
Szòval,tegnap éjjel láttam egy villogó kis fehér fénypontot ami gyorsan mozgott (repülő nem lehetett mert az pirosan is szokott villogni)szóval gyorsan mozgoott aztán hirtelen felszívódott. Nem ment tovább,egyszerűen eltűnt...mondjatok érveket hogy miért NEM lehetett UFO mert félek :/

2012. aug. 6. 10:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A repülő nem feltétlenül villog pirosan.
2012. aug. 6. 13:49
 12/24 anonim ***** válasza:
Én is látt
2012. aug. 6. 14:44
 13/24 anonim ***** válasza:

Bocsi!

Na, szóval:

Én is láttam már egy ilyet. Ők csak odajönnek, és megnézik, hogy mi van, mi nem.

Nem kell félni.

2012. aug. 6. 14:45
 14/24 istván 83 ***** válasza:

szerintem ez az volt de nem kell félni. nme bánt ha te se bántod.

Amúgy én is láttam hasonlót.

3 fehér nagy pont szorosan ugyanolyan nem változó távolságban repült el a város fölött és nyoma veszett.

2012. aug. 6. 17:22
 15/24 anonim ***** válasza:

Múlthét pénteken, egy narancssárgán világító diszket láttam az égen. Azt hittem repülő, de nem villogott semmi, fehér, piros lámpa sem rajta, túl alacsonyan is szállt, hangtalanul ráadásul. Tudom milyen egy repülő, reptér mellett lakom. Ez teljesen más volt, számomra UFO, mert nem tudom hova tenni.:)

Ahogy jött, mert csak hirtelen megjelent az égen, úgy el is tűnt nyomban. (műhold kizárva mert a hegy felett repült kb 20-30 méterrel.

2012. aug. 6. 20:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez már nem is lehetne kérdés, hogy léteznek-e. Én is láttam többször. Tudtunkra szeretnék adni, hogy nem vagyunk egyedül. Alaje üzenete videóiban megtalálsz minden választ erre is.
2012. aug. 7. 11:22
 17/24 anonim válasza:

Én is látom elég sűrűn sőt, mivel töriből ász voltam azt mondom,

Léteznek, régebben itt voltak, s közeleg a következő nyilvános megjelenés is.

Mit gondolsz mért volt annyi isten?

Mit gondolsz mit kerestek az ősember barlang rajzai közt hasonló paranormális dolgok?

Mit gondolsz két elzárt civilizáció hogy tudott piramisokat építeni, nemcsak Egyiptomba de Amerikába(aztékoknál)is van piramis, ja és még azt sem tudják a tudósok hogy azokkal az eszközökkel hogy tudtak ilyen építményeket húzni.

Szó mi szó, egy értelmes ember tudja hogy vannak hisz tény hogy nem kicsi a világegyetem, lényeg az ne félj tőlük legrosszabb esetbe rabszolgák leszünk:D

Akkor ti se gondoljátok hogy ez meteorológiai léggömb volt?

De felesleges parázni én inkább érdekességnek tartom.

2012. aug. 8. 11:08
 18/24 Won ***** válasza:
Érdekes is. Félni tényleg nem kell, hisz még semmilyen negatív, fenyegető jelet nem kaptunk. Nem is tudom miért kell rögtön rosszra gondolni.
2012. aug. 8. 11:26
 19/24 anonim ***** válasza:

16. válaszoló.

Aleje egy kamuzó barom, aki nagyon jót röhög rajtatok.

Másrészt: Ha tudtunkra akarnák adni, hogy léteznek, akkor LESZÁLLNÁNAK.

Tudom, erre is van valami hülye kifogás, de most komolyan, ha a holdon lenne élet [tudom, egyesek szerint van.. :D], és én lennék a felelős azért, hogy jelezzek nekik, hogy mi is élünk, akkor leszállnék.

Főleg, ha már évtizedek óta keringünk fölöttük...

2012. aug. 8. 15:51
 20/24 anonim ***** válasza:
én is láttam már ilyesmit. egyre gyakrabban, pedig szkeptikus vagyok ilyen dolgokban. amit én láttam az nem villogott, csak fehér volt, elsőnek azthittem csillag, majd láttam, hogy sokkal lejjebb van, és akkor megindult nagyon gyorsan felfelé, majd megállt 5 mp-re, majd elindult balra és eltűnt. és ez már nem az első.
2012. aug. 10. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!