Ugye ez nem UFO volt? Légyszi nyugtassatok meg mert nagyon parázok! (lehet hogy ok nélkül)
Bocsi!
Na, szóval:
Én is láttam már egy ilyet. Ők csak odajönnek, és megnézik, hogy mi van, mi nem.
Nem kell félni.
szerintem ez az volt de nem kell félni. nme bánt ha te se bántod.
Amúgy én is láttam hasonlót.
3 fehér nagy pont szorosan ugyanolyan nem változó távolságban repült el a város fölött és nyoma veszett.
Múlthét pénteken, egy narancssárgán világító diszket láttam az égen. Azt hittem repülő, de nem villogott semmi, fehér, piros lámpa sem rajta, túl alacsonyan is szállt, hangtalanul ráadásul. Tudom milyen egy repülő, reptér mellett lakom. Ez teljesen más volt, számomra UFO, mert nem tudom hova tenni.:)
Ahogy jött, mert csak hirtelen megjelent az égen, úgy el is tűnt nyomban. (műhold kizárva mert a hegy felett repült kb 20-30 méterrel.
Én is látom elég sűrűn sőt, mivel töriből ász voltam azt mondom,
Léteznek, régebben itt voltak, s közeleg a következő nyilvános megjelenés is.
Mit gondolsz mért volt annyi isten?
Mit gondolsz mit kerestek az ősember barlang rajzai közt hasonló paranormális dolgok?
Mit gondolsz két elzárt civilizáció hogy tudott piramisokat építeni, nemcsak Egyiptomba de Amerikába(aztékoknál)is van piramis, ja és még azt sem tudják a tudósok hogy azokkal az eszközökkel hogy tudtak ilyen építményeket húzni.
Szó mi szó, egy értelmes ember tudja hogy vannak hisz tény hogy nem kicsi a világegyetem, lényeg az ne félj tőlük legrosszabb esetbe rabszolgák leszünk:D
Akkor ti se gondoljátok hogy ez meteorológiai léggömb volt?
De felesleges parázni én inkább érdekességnek tartom.
16. válaszoló.
Aleje egy kamuzó barom, aki nagyon jót röhög rajtatok.
Másrészt: Ha tudtunkra akarnák adni, hogy léteznek, akkor LESZÁLLNÁNAK.
Tudom, erre is van valami hülye kifogás, de most komolyan, ha a holdon lenne élet [tudom, egyesek szerint van.. :D], és én lennék a felelős azért, hogy jelezzek nekik, hogy mi is élünk, akkor leszállnék.
Főleg, ha már évtizedek óta keringünk fölöttük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!