Na most mi lesz, aug 4. a Galaktikus Flotta bemutatkozásának időpontja egyenesen az olimpián?
De jó, inkább egymásnak ugrunk minthogy sem szeretnénk egymást.
Le van írva a cikkben, hogy miért pont akkor jönnek, csak egy kis szöveg értés.
Kiderül mi lesz holnap, én ezt 5 helyen olvastam, 5 különböző írásban. Egyikben van dátum, másikban dátum + idő, a többiben csak említés, hogy pár napon belül.
Na, most ezek ilyen talán igen, talán nem válaszokat adnak mindenkinek. Én személy szerint örülnék, a megjelenésüknek, mert végre lenne mindenki számára kézzel fogható bizonyíték és még jóval több. De persze nem mindenki fogadja el a VALÓSÁGOT, de sajna sokan élnek még a régi, hatalmak által generált álvalóságot teremtő világban.
Mindenki önmaga gondolkozzon el ezen, az aki várja, az várjon rá, nem sok idő már. Az aki nem hiszi, az ügyet se vessen rá, ez ilyen egyszerű.
"sokan élnek még a régi, hatalmak által generált álvalóságot teremtő világban. "
Sokan élnek az unatkozó emberek által generált álvalóságot teremtő világban, mint például te is.
Mind egy. Vitatkozni nem érdemes, inkább várjunk pár órát.
Ha nem jönnek, akkor egyesek beismerik, hogy tévedtek, ha mégis, akkor mások ismerik be. Vagy nem! Mert ugye tévedni sokan nem szeretnek.
Won
Soha ilyenbeharangozásból nem lett semmisem :(. Nem is értem, ilyen horderejű dolgot miért egy nappal a bekövetkezése előtt kell bejelenteni, amikor már nem lehet tenni semmit sem.
Már 5 napja meghozták a döntést mi tartott ennyi ideig bekerülni a hírekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!