Az idegen emberrablók nem ismerik az érzéstelenítést?
Figyelt kérdés
A szakirodalomból, eltérítettek beszámolóiból az derül ki, hogy pokoli fájdalmas beavatkozásoknak vetik alá áldozatukat az idegenek. De ha annyira fejlettek, akkor hogy-hogy nem alkalmaznak fájdalomcsillapítást, injekciót?2012. aug. 1. 16:13
11/15 anonim válasza:
YouTube -ra egy ovodásis feltölt akár milyen hülyeséget!
12/15 anonim válasza:
Óvatosan nyilatkozom ugyan, mert ebben a topicban bármiz mondok, százalékot vesztek, de mi is sok - sok - sok éve kísérletezünk patkányokon (kitenyésztett, drága, speciális vérvonal), egereken, meg nyulakon. És aranyos, ártatlan, jópofa beagle kutyákon. Egy - egy vegyület teszteléséhez 200 példányt is elhasználunk (és rengeteg vegyületet tesztelünk le évente). A legtöbb állatot élethosszig vizsgáljuk, sőt, még az utódaikat is. Láttam, ahogy a laborasszisztens (hölgy) érzéstelenítés és érzelem nélkül nyomta bele a gyomorszondát a patkányba, hogy leszedálja a rutinvizsgálatokhoz. Láttam, ahogy a kábult patkányból vér és szövetmintákat vettek. Ja, meg a csoport egy részét csak úgy a kísérlet félidejénél leölték, felboncolták, elemezték, hogy van - e bennük eltérés. Pedig drágák ám ezek a tiszta vérvonalú állatok!Mégse CT-zte meg őket senki, daganatokat keresve. (Mielőtt vita lenne: ebből írtam a diplomadolgozatomat, és elég sokat tartózkodtam az egyik ilyen kutatóintézetben.) Szóval, a biológia sajnos nem egy egzakt tudomány. Nagy mintaszám kell, és statisztikailag vizsgálhatóak csak a hatások. Játszunk el a gondolattal: vajon mi vagyunk a földönkívüliek beagle kutyái, akiken azt vizsgálják, hogy mondjuk mennyire káros egy új mosópor? (Ismétlem, ez egy analógia, nem állítom, hogy azok lennénk, de elgondolkodtató, hogy mi sem törődünk pl. a nyuszik vagy a kutyusok érzelmeivel, pedig törvényeket hozunk az állatkínzás ellen...)
13/15 A kérdező kommentje:
Én azért az embert nem vennél egy kalap alá kísérleti patkányokkal, rovarokkal, nyulakkal stb. Az idegenek is emberszabású lények állítólag, és intelligenciában nagyságrendekkel közelebb állunk hozzájuk mint a fent említett állatok. Emberek szétszabdalásáról, boncolásáról nem tudok, nem is tudnék ilyet elképzelni. A legtöbbször nőket termékenyítenek meg, és kiveszik belőlük a "kevert" magzatot, mikor eljön az idő. Ha minden igaz...
2012. aug. 2. 20:31
14/15 anonim válasza:
Hát mondtam én is, hogy ez csak egy gondolatkísérlet.Viszont kísérletezünk csimpánzokon is, akikkel 99%-ig közös a genetikai állományunk. És szerintem nem bánunk velük szépen.(Ha már a kutyák nem hatnak meg, mondjuk én velük szemben elfogult vagyok, mert van olyan kutyám, amelyik - legalábbis én úgy érzem - jobban megért, mint bármelyik ember. Látom a szemén, hogy tudja, mikor van bajom, soha nem lennék képes bántani, vagy eltűrni, hogy mások bántsák. Viszont vannak oyan emberek, akikkel nagyon rossz tapasztalataim vannak - pl. csoportosan bántalmaztak engem... De ez persze magánügy...)
15/15 Zahire válasza:
Na ez az amit én sem értek. Idejönnek hihetetlen messzeségből, és olyan technikát használnak, hogy nők méhébe nagy tűket szúrnak? Meg primitív módon chippeket ültessenek belénk, amit ráadásul,mint olvasom , észre is lehet venni. Lehet, hogy nem jól gondolom, de ha fejlettek, nyilván észreveszik, hogy mi, emberek, azért nem egy szinten vagyunk az állatokkal, és nem azért vagyunk, hogy kísérletezzenek velünk ( nem úgy persze, mintha az állatkísérlet valami nagyszerű dolog lenne. ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!