Igaz, hogy az 1984-es olimpián idegen űrhajó jelent meg? (Videó)
Figyelt kérdés
Ez egy eredeti felvétel? Nem hiszek az idegenekben, legalábbis azt nem hiszem, hogy látogatják a földet, de ezt a cikket most olvastam: [link]
Tudom, hogy a Bors nem egy szavahihető napilap, de erről a videóról, ami a cikk alján van, tudtok valamit? Ha ez igaz, akkor miért vonják kétségbe a létezésüket? Bár ezt magamtól is kérdezhettem volna. Őszintén szólva elég hihetetlen ez a dolog....
Szerintetek?
2012. júl. 30. 17:19
11/15 anonim válasza:
ezek nem gagyi ufok!!! gagyi vagy te!!!!
13/15 anonim válasza:
előttünk csak ne tisztelegjenek, mert mi ezt a csúszás mászást nem tiszteljük.mi csak rossz ufókkal haverkodunk, mert azokra felnézünk.a plejádiak is azért nincsenek még itt,mert jók.folyton elhalasztjük a talit, de csak nem akarják észrevenni magukat...az ufókkal se könnyű na...
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez valódi UFO.Hozzáteszem még hogy nem a szövegből kell táplálkozni meg nem a TV-ből!
Mi olyan hihetetlen benne?Megmagyaráznád?
Majd ha saját szemmel tapasztalod akkor nem lessz olyan hihetetlen...Ja és csak mondom hogy a repülő 2,5 - 3 másodpercenként villog meg a légifolyosón megy:)Ezeket nem árt ha tudod!
15/15 anonim válasza:
A lényeg hogy ha nem légifolyosón megy és nem ugy villog mint egy repülő és hirtelen eltünik! Akkor az "UFO":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!