Egy invázióban, Te átállnál a földönkívüliek oldalára?
"és tulajdonképpen képesek megszállni egy embert és átvenni az uralmat az agyban"
lényegtelen, a tudat legbelső magja, az ÉN, sérthetetlen
Egyik helyen olvastam hogy van gondolatolvasó gépük a Reptoidoknak [link]
Így gyakorlatilag belelátnak a gondolataidba is.
1. Ilyen fajok, mint a reptoid, meg még mit tudom én mi, nem léteznek!
2. Hány idióta kérdést fogsz még feltenni?
"az egyedi, sokdimenziós Énnek, vagyis a léleknek is örök érvényessége van. Minden Létező energiája, felfoghatatlan vitalitása tartja fenn, Tőle kapja energiáját és folyamatosságát.
El sem lehet pusztítani tehát ezt a ti belső Éneteket, sem megsemmisíteni. Osztozik Minden Létező összes képességében."
"a démonok és az ufok is bele tudnak szállni a tudatodba!!!"
Ugyan onnan mint az előző:
"szellem [lélek] vagy, és ennek a szellemnek
van tudata. A tudat tehát a szellemhez tartozik, de a kettő nem azonos."
A lényeg hogy még ha a tudat felett át is veszik az irányítást és a testedet irányítják vele a céljaik szerint, te akkor sem pusztulsz el...
hát ki mondta, hogy elpusztulok? de esetleg rongálódás lesz, megromlik a lélek, de nem pusztul el.
miután a démon vagy a démon technológiával működő ufo elhagyja a testedet, azután magad leszel, de nem ép egészséges lélekkel!
"Így gyakorlatilag belelátnak a gondolataidba is."
Persze, épp ezért kell kifejleszteni olyan módszereket amivel védekezni tudunk ellene..
Például ott van Magneto, az X-Men-ből: hogyan védekezett a gondolatolvasás ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!