A maja naptárból mért az jön le az embereknek hogy az idegenek támadnak vagy katasztrófák miatt lesz vége a világnak?
Kérlek nézzétek meg ezeket a videókat az elejétől a végéig, hogy megtudjátok a valódi igazságot mindenről! Ha megnézitek, az egész Földet és Emberiséget is tudjátok majd segíteni a közelgő eseményre, mert rájöttök az IGAZSÁGRA!
És osszátok is ahol és akivel csak lehetséges!
Szeretteitekkel és azok barátaival is!
Hát nagyon meg vagy te áldva ezekkel a katasztrófa filmekkel. :)
A többi filmnek is lehet valóság alapja. Rengeteg bűnöző szaladgál szabad lábon, sok gyilkosság történik, mégsem kezdenek az emberek sikoltva menekülni a világból. Szerintem a legtöbb emberből egy horrorfilm több félelmet vált ki, mint egy katasztrófa film.
10:55
Megnéztem belőle 12 másodpercet, aztán mikor mondta, hogy a Fény-Dimenzióból jött, kinyomtam.
Eddig homályban éltem, de mostmár tudom, hogy mi az IGAZSÁG! Köszönöm neked.
"A többi filmnek is lehet valóság alapja. Rengeteg bűnöző szaladgál szabad lábon, sok gyilkosság történik, mégsem kezdenek az emberek sikoltva menekülni a világból"
De igenis sokan félnek kimenni éjszaka az utcára, az ilyen terrorizáló filmek és sorozatok miatt mint pl a CSI, meg a többi hülyeség... Ezekkel a filmekkel, szörnyetegeket faragnak az emberekből!
Látod, az ilyen embereket akik az ilyen videókat hirdetik, na azokat kéne egy szép fára fellógatni. Tanulnál inkább fizikát, ahelyett h ezeket a videókat másolgatod be minden kérdéshez. Nem léteznek se plejádok vagy mik, se reptoidok, se fény dimenzió. Ez csak egy csávó aki eltorzította a hangját, és misztikus zenét nyomott a videó alá, de meg bekajálod az egészet, mert ufó b*zi vagy. Headshot.
A kérdésre válaszolva: Az emberekkel elhitették minden filmben már, h tényleg jön a világvége. A sok hívő pedig el is hiszi sajnos. Ilyen "naptárat", ami a képen is van, láttam a Balatonnál, csak abba be lehetett rakni a kezed, és jósolt..:D Kb ennek is annyi jóstehetsége van.
"na azokat kéne egy szép fára fellógatni."
Látod, ezért nem érted te azt a videót... :) Ez után a mondatod után már nem is csodálkozom rajta. Tudod, én 1-2 éve még teljesen elvoltam kötelezve a tudomány és a fizika mellett. De szerencsére azóta sikerült megvilágosodnom. Ha kitágítod a hazugságok miatt beszűkült tudatod, neked is sikerülhet. Megértelek téged, hisz magam is olyan voltam mint te. És én nem lógatnálak fel téged soha, sőt senkit!
ma 11:45
Az emberek nem a CSI miatt nem mernek éjjel az utcára menni, hanem mert a hírek teli vannak azzal, hogy ezt rabolták ki, azt szúrták le, amazt meg megerőszakolták.
Én jelenleg olyan helyen élek, ahol a közbiztonságnak más fogalma van, mint otthon. Itt éjjel fél egykor kinyomják az egész városban a világítást, szóval tök sötét van, mégsem paráztam sose, kimenni így éjjel az utcára. Míg otthon este 11kor közvilágításnál is meg kell gondolni.
Az ember nem a filmekből merít, hanem a hírekből, és a tapasztalatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!