Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Napba becsapódó UFO -ról?

Figyelt kérdés
Nemrég néztem TV-be egy dokumentumfilmet vagy mit és egy csillagász vagy tudós (nem tudom mi) azt állította hogy a napkitöréseket a napba becsapódó UFO-k okozzák és a napot valami átjárónak használják.Mutattak felvételeket is hogy két "mesterségesnek tűnő tárgy" nem úgy csapódik be mint egy átlagos meteorid vagy ilyesmi hanem mintha egyszerűen "átmennének rajta".

2012. júl. 2. 23:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

Inkább Discovery Scientology :P

tudod, hogy én ezt bármelyik videoszerkesztő programmal reprodukálom neked jobb minőségben?

2012. júl. 3. 08:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ehehe... biztos túlélne egy jármű egy Napba csapódást. Arról nem is beszélve h a legénysége valószínűleg hónapok óta halott lenne mire odaérne, mert akkora a sugárzás. De ha mégis túlélnék, kétlem h a több millió fokos Nap felszíne közelében nem égnének atomjaikra.

Létezik olyan elmélet, amely szerint ha egy csillag közvetlen közelében elkezdünk gyorsulni (közel a fénysebességhez), akkor utazhatunk az időben. Persze ha azt vesszük akkor a fénysebességhez közeledve is időutazunk, mivel máshogy telik ott az idő, mint pl a Földön.

Szal ez az ufós napba repülés csak egy újabb nagy kamu. Akárcsak a reptoidok, a maja világvége stb...

2012. júl. 3. 09:17
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem ufo volt, hanem meteorit. A belső naprendszerben több tízezer mozgó meteor mozog különböző röppályán. Ha nem az lett volna, nem hagyott volna maga után porból és kőzetekből álló fényesen izzó csóvát.

Ha az ufo alatt nem idegeneket értettél akkor bocs.

2012. júl. 3. 09:18
 14/23 anonim ***** válasza:
Az egy üstökös volt.
2012. júl. 3. 09:52
 15/23 anonim válasza:
Darth Vader eltévedt a hiperűrbe xd :)
2012. júl. 3. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk jól jönne egy link az eredeti fotókra a NASA honlapján. Enélkül hajlamos vagyok azt mondani, hogy manipulált felvétel.
2012. júl. 3. 11:04
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyre többen ismerik fel csillagászok is a Reptoidok veszélyét !
2012. júl. 3. 12:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Néha vannak ilyen áltudományos műsorok. Az egyik sorozatban például bizonygatják, hogy földönkívüliek márpedig vannak, itt jártak, ide járnak, hogy közlekednek, más műsorban pedig a Mars klimatizálásáról beszélnek. Nem kell mindent komolyan venni.
2012. júl. 3. 12:54
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

lehet a nap közelében van egy csillagkapu felállítva

az is lehet, hog az ufok tűzlények, ezért a tűz nem hat rájuk, hiszen tázből épülnek fel!

2012. júl. 3. 14:40
 20/23 Reptoid Altábornagy ***** válasza:
Igen, egyrészük "ufok", vagyis szürkék akiknek elcseszzük a rendszerüket és belevezetjük őket a napba, és igen, hülye bolondoknak problémájuk van az ivással, na meg nekem is, ezt elismerem.
2012. júl. 3. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!