Stephen Hawking-nak is ement az esze ezek szerint?
Lassítsunk egy kicsit....
Én senkit nem akarok meggyőzni semmiről!!!
Senki nem tudhat mindenre választ adni még Hawking se.
Ez az oldal tudtommal azért van hogy emberek megkérdezzék embertársaikat bizonyos dolgokról és azok viszonzásul válaszokat adnak.Még a végén az lesz hogy nem kérdezhetek a Gyakorikérdések oldalon? :D:D
Egy szóval nem írtam olyat hogy Hawking szerint megtámadnak minket az idegenek.Aki nem hiszi olvasgassa vissza.Ugyan annyit tudok mint ti.A lényeg az hogy ő sem tartja kizártnak a létezésüket sőt a számadatok alapján egyenesen kizárt hogy ne lenne máshol élet.Ennyi a lényeg.
És ha ő ilyet mond akkor szerintem el kéne gondolkoznia néhány embernek akik aszt állítják hogy mindenki hülye aki ufo-k ról beszél.Amiket utána mondott az már persze hogy fantázia.Nem állított semmi olyat hogy elvitték vagy látott már vagy ilyesmi.
Olvasggasd akkor meg parszor :O)
Tovabb gondolod a leirtakat...
Nem csak a Kiskegyed írt erről.
Amikor aktuális volt ez a riport szinte minden újságban leírták.
Nem gondolom tovább a dolgokat de látom nem érted meg amiket írok.no mind 1....
De akkor ennyi erővel egy újság sem hihető.Tehát akkor ne higgyünk a sajtónak.Tehát senki nem tudja az igazat.
Hat ez mar vicc:)
Vedd eszre senki sem ertett egyet veled ezen a honlapon, senki.
Lasd be: Vagy totalisan rossz helyen akarsz ezekrol beszelgetni, vagy teljes tevedesben elsz.
Es,hogy miert gondolod tovabb?
Amit elmondott Stephen Hawking ugyanazt elmondta mar az egyhaz is. Nem zarjak ki a foldonkivuli elet letezeset.
Ennek semmi koze ahhoz amikrol te irsz.
Semmi koze a kerdesedhez miszerint elment az esze.
Nem azt mondta,hogy biztos van elet mashol, nem azt mondta ,hogy jart mar a foldon idegen, csak annyit mondott, hogy nem zarja ki a letezeset.
Egyetlen egy tudos sem fogja azt mondani,hogy kizart,hogy letezhet elet mas bolygon is.
Mivel arra bizonyitek kellene, de ez csak ugy szerezheto ha minden bolygot megvizsgalnak...
Nem latod a kulonbseget a tudomanyos gondolkodas es a sajatod kozott:P
Ez vicc..... :D
Arra akartam kilyukadni hogy akkor ti szkeptikusok miért harcoltok tűzzel vassal az UFO-k ellen?
De látom nem esett le......Biztos azért mert lelki szegény vagyok... :D
Egyébként hiába fikáztok.hiába írtok negatív válaszokat a kérdésemre és nekem, meggyőzni úgy sem fogtok.
Ha még a szövegértés is nehezen megy akkor kérlek ne írj inkább.Egyébként szerintem ez az oldal azért van hogy kérdezzünk nem?Javíts ki ha rosszul tudom.
Szerintem függesszük fel ezt a témát mert látom nem értitek vagy nem akarjátok megérteni amiket írok.
Felejtsük el az egészet.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!