Kinek árulta el 404, hogy mi fog történni december 21. -én?
"Nem hiszek a teremtésben. A bolygó a nap maradékából született, ahogy az összes többi bolygó is a világegyetemben. Az élet építőkövei az aminosavak pedig úgy érkeztek mint a víz. Meteoritok belsejében."
Persze, az aminosavak meg csak úgy maguktól keletkeztek a meteorok belsejében, püffff... A semmiből, mint az ősrobbanás előtte nem volt SEMMI, aztán meg az a "semmi" csak úgy spontán felrobbant, és hoppá lett valami. Ha egy kicsit használnád a szürkeállományodat, akkor simán rájönnél, hogy az ősrobbanás és még az evolúció is tévedés. Tegyük fel, hogy az ősrobbanás tényleg igaz, és így jött létre minden az életen kívül. No most mi az a tényező, ami arra készteti a szervetlen anyagot, hogy szervessé alakuljon? Mitől lesz az élettelenből élő? Itt most ne jöjjön senki sem az ősleves elmélettel, mert az a világ legképtelenebb elmélete. Még maga a tudomány is elismeri, hogy az egyszerű molekulákból (pl. H2O, CO, CO2, CH4) az aminosavak létrejötte kétséges. Az óriás biomolekulák (pl. fehérjék) létrejötte pedig úgyszintén.
Az ősleves elmélet (és a többi hasonló is) nem áll összhangban a természet, a fizika és a kémia törvényeivel.
Hiszen az "anyag" nem így működik, az anyag nem komplexitásra hajlamos, hogy egyre összetettebbé válik saját magától, hanem inkább szétesésre, lebomlásra, szóval nincs olyan folyamat, ami képes lenne tovább fejleszteni az anyagot, egy élő szervezetnek a rendezettségéig. Még az emberek sem tudnak, szervetlen anyagokból szerveset csinálni, pedig direkt akarták, egyedül a húgysavat tudták előállítani, de még azt is számos tudós a mai napig vitatja.
Minden képen kellett, hogy legyen egy külső tényező, ami az élettelenből élőt alkotott. Ez a "külső tényező" pedig csak is Isten lehetett.
Közzé tette valamikor az egyik 2012-es kérdésben.
És az időjárási viszonyok szélsőséges megváltozásáról beszélt.
"Persze, az aminosavak meg csak
úgy maguktól keletkeztek a
meteorok belsejében,"
Erre van több elméletem, de ebb nem mennék bele. Amúgy az aminosavhoz dns kell hogy elinduljon az evolúciós folyamat. Ja és istenben, azaz abban az energiában hiszek ahova minden ember tudata visszatér ha eleget tapasztalt. És az ősrobbanás előtt is már voltak más univerzumok. Semmi nincs, mivel a semmi a valami hiánya és nem fordítva.
az egyetlen fórumon ahol 404 fent van azt mondta, hogy december környékére a nibiru elég közel kerül a földhöz és ha nem is csapódik bele(ami a jobbik eset) akkor is lesznek orbitális katasztrófák:S
szűrd le belőle azt ami neked fontos
Kedves kérdező látom hogy nem igazán fogtad fel, amire rácéloztam. Azt szerettem volna a számodra kifejteni, hogy ezek a spontán anyag keletkezések csupán ELMÉLETEK, a tiéddel együtt amit nagyon könnyű megkérdőjelezni úgy, ahogy azt az előző megjegyzésemben tettem az ősleves elmélettel kapcsolatban. Az a bemagyarázás amit írtál, hogy "az ősrobbanás előtt is már voltak más univerzumok" semmi képen nem állja meg a helyét, nincs rá semmiféle bizonyíték hogy ez így volt. De még ez sem ad választ a kérdésemre amiket felettem: Mi az a tényező, ami arra készteti a szervetlen anyagot, hogy szervessé alakuljon? Mitől lesz az élettelenből élő?
Persze hogy vitathatatlan, hogy az élő szervezetek is a föld alkotóelemeiből állnak,még a Biblia is kifejti, hogy Isten az embert a föld porából alkotta meg. Erre az alkotásra a természet önmagában nem lett volna képes, sőt a mai napig sem lehet sehol sem megfigyelni ilyen reakciót a természetben, ha összekevernénk az ember alkotóelemeit attól még nem lehetne rámondani erre a keverékre hogy ember.
???A Nibiru egy szamitasi tevedes kovetkezmenye, amit mar 1982-ben bebizonyitottak.
Elszamoltak a bolygok tomeget, es ebbol lehetett kovetkeztetni,hogy kell lennie meg egy bolygonak.
Kesobb rajottek a hibara es mar 1982-ben is szinte kizartnak tartottak,hogy van meg egy bolygo.
Mar meg mar vicc az egesz, az evbol meg van 5 honap , de senki sem latja a bolygot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!