Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufok csészeajjai hogy...

Az ufok csészeajjai hogy működnek?

Figyelt kérdés

#UFO #csészejjak
2012. jún. 28. 16:44
1 2
 11/18 Csuka Miklós válasza:

Youtube video: az első néhány mondat: "fantasztikus találgatások"... nincs konkrét bizonyíték arra, hogy valóban antigravitációs technológiával működtek a Hitleri Németország repülő Korongjai...

Az a földönkívüli civilizáció, amelyik képes eljutni hozzánk egy másik naprendszerből, annyival előttünk jár technológiailag, mint amivel mi előrébb járunk az ősemberhez képest.

Ha meg tudnál kérdezni egy ősembert, hogy mi hajtja az autókat, azt mondaná, hogy a szellemek ülnek benne, és azok tolják...

Antigravitációs hajtómű?? lásd szellemek :)

2012. júl. 5. 08:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát a zufók már jóval fejlettebbek a mi cilivizácicónknál, így nyelvtanuk is nagy fejlettséget mutat, ezért ők nem csészeajjat, hanem csészealjat használnak. Készítése roppant egyszerű, általában kávéscsészék alját vágják le flex-szel, de néha előfordulnak teás csészék is. Működése is egyszerű, a levágott csészealj ugyanis az ég világon semmit nem csinál.
2012. júl. 5. 09:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Antigravitáció, vagy térhajtómű.
2012. júl. 28. 15:50
 14/18 anonim válasza:
Nahát, érdekes, én kicsit mást hallottam/olvastam a német csészealjakról. Az első Haunebu típusokat 4 leszállótalpba helyezett sugárhajtómű hajtotta, de egy tudós (a nevére sajnos nem emlékszem) olyan csészealjat tervezett, ami úgy nézett ki mint egy fülke egy oldalt fordított ventillátor közepén. De visszatérve a földönkívüli eredetűekre, valószínűleg hiperhajtóművel mehetnek (igen, bármilyen hülyén is hangzik), ugyanis tudtommal ez a hajtómű egyenes átjárót hoz létre azamúgy hajlított tér két pontja közt, így lerövidítve az utat, akár annyira, hogy a fénynél is gyorsabban érhet oda a hajó. A "persze-a-fénynél-nincs-is-gyorsabb" fajta kételkedőknek: nem mondtam, hogy a hajó gyorsabb a fénynél, csak rövidebb úton megy.
2012. aug. 5. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Az UFO működhet bármilyen hajtóművel, de akár hajtómű nélkül is, csak a szél felhajtó ereje segítségével. Pl a hélium vagy a hidrogén is működtethet ufót! De lehet akár kerozin meghajtású UFO is. Az UFO legtöbb esetben 99,9% nem földönkívüli. Sok évvel ezelőtt láttam már én is UFO-t. A Bp. Szentistván krt-n jártam délután, nyári napfényben a Margithíd közelében. A nyugati Pu. felé de kissé a XIII: kerület fölött szállt. Furcsán meg-megcsillant rajta a fény és szinte alig mozdult. Ott lebegett majdnem egyhelyben. Később sokat beszéltek róla a rádióban és a tv-ben is.

Végül kiderült, hogy valaki könnyű gázzal feltöltött egy műanyag zsákot és az lebegett sokáig a házak felett. persze ez csak addig volt UFO, amíg nem tudtuk, hogy mi az.

Vagy pl egy magasan mozgó objektum, amiről ki tudja micsoda, az UFO. Ha már biztosan vagyunk benne, hogy repülőről van szó, akkor már nem UFO, hanem repülő.

Vagy a gyorsan ide-oda mozgó kékesen v. sárgásan világító gömb, ami egyszer csak eltűnik, vagy épp hirtelen megjelenik minden előzmény nélkül és lassan követi az autónkat. Aztán szétválik apróbb darabokra és eltűnik vagy elszáguldanak mindannyian. Az is UFO, egészen addig amíg ki nem derül, hogy gömbvillámot láttunk.

ha netán tényleg idegen lények jönnének a földre, hogy nézelődjenek, akkor biztosan felvennék velük a kapcsolatot vagy támadnának, de akkor már nem UFO lenne a nevük, mert csak az az ufó ami nem azonosítható és repül, legyen az bármi is.

Ugyanios az UFO (Unidentified flying object) Nem azonosítható repülő tárgyat jelent.

Ha már tudjuk, hogy mi az, akkortól nem "UFO" a neve.

2012. nov. 30. 17:04
 16/18 anonim válasza:

Szerintem földönkívülik nem léteznek, de ha mégis(Igazából, van rá esély) honnan tudnánk mi, hogy hogyan működnek a szerkezeteik? Ja és Rosszul írtad, mert az UFO nem pont az aminek te hiszed. Kicsit érthetőbben Pofázok:

Az UFO, nem földönkívüli lényt jelent, hanem UFO = Azonosítatlan Repülő Tárgy. Kicsit még érthetőbben: Ha én Teljes magasságban, eldobok egy Frizbit és te nem tudod azonosítani, hogy mi az, akkor általad az adolog nevezhető UFO-nak! Mert te láttál egy Dolgot amiről nem tudod mi volt az, szóval Azonosítatlan Repülő Tárgyat azaz UFO-t! Szóval, ha léteznek is földönkívüliek akkor, az ők "Repülő" járműveiket hívhatod UFO-nak, nem őket magukat!

Kérdés: Mindeddig a NASA nem biztos, Földön Kívüli élet létezésében, akkor te honnan tudod, hogy egyáltalán léteznek? Mégpedig ha léteznek, miért pont csészealja-ik lennének? Vagy lehet te jobban értesz a dologhoz, mint a NASA evvel foglalkozó tudósai...

UI:És ne gyere avval, hogy eltitkolják, mert ha eltitkolják, te honnan tudod? (Mert már láttam olyan kérdést, hogy miért nem fedik fel magukat, meg hogy a kormány, is felfedhetné, és további sületlenséget...)

2014. ápr. 9. 20:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Amivel át szokták verni a hiszékeny embereket az a quadcopter vagy annak a 6-8 rotoros, hexa vagy oktocopler változata.

Tele rakják ledekkel és reptetik a mező vagy akármi fölött kivilágítva. Akármilyen fény hatást el lehet érni vele és gyorsan tud repülni. Sokan "megeszik", hogy UFÓ, akik hisznek az ilyesmi természetfölötti vagy "elvileg valahol elképzelhető" dolgokban! :))

Az nyilván elképzelhető, de akkor már találtuk volna bármi nyomukat itt a földön, mint ahogy minden lényt megtalálunk és megismerünk előbb vagy utóbb aki-ami itt mozog körülöttünk.

na és amit ufónak hiszek, arra itt az egyik változat:

https://www.youtube.com/results?search_query=quadcopter+ufo+..

Aztán még nagyon sok dolog tűnhet annak, a gömbvillámtól kezdve, a héliummal felfújt szemetes zsákon keresztül bármeddig.

2014. ápr. 9. 22:12
 18/18 Alföld válasza:
Mágneses térrezonátor berendezéssel és a külső felületen pedig negatív töltés réteggel. Az energiát az Univerzum alaprezgéséből nyeri, majd a saját térrezgés amplitudójának változtatásával térgörbítés útján térugrásokra képes.A saját belső térrezgés megfelelő kiválasztásával a benne ülőkre semmilyen gravitációs hatás nem hat. Végtelen sebesség elérésére és megtartására képes, miközben gyakorlatilag soha sem kell megtankolni. A külső felületén lévő negatív töltésű védőréteg a mágnesezett térben való siklást segíti elő, mindenféle gyakorlati súrlódás nélkül. Utána lehet olvasni egy-két helyen, de ez eléggé elvont még a mai kutató fizikusok számára is. Az pedig, hogy elérjük ezt a technológiát a magunk erejéből szerintem még 100 év. Jobban járunk ha valahonnan lopunk egy sértetlen csészealjat és úgy tanulmányozzuk a működését.
2014. júl. 2. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!