Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Diákok is láttak Reptoidokat?

Diákok is láttak Reptoidokat?

Figyelt kérdés

1994-ben Zimbwawbeben (afrika) szálltak le az idegenek, akik a 62 gyerek egybehangzó véleménye szerint Reptoid volt. Olvassátok el a cikkeket, mit gondoltok ?

[link]

2012. jún. 23. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy már volt ez a kérdés egyszer, valamikor pár hónappal ezelőtt, csak ott még agyon is verték azt a micsodát a gyerekek.
2012. jún. 25. 17:31
 12/15 Won ***** válasza:

Tényleg érdekes. Meggyőző. A dolgok tényleg összefügnek. De amúgy a linkelt cikk hol írja, hogy reptoid volt? Megmutatja valaki?

Won

2012. aug. 3. 10:08
 13/15 anonim válasza:
Anyádat, ez angol.
2012. aug. 3. 12:05
 14/15 zsofiiiy válasza:
Reptoidok nem léteznek. :D Szerintem akik azt mondják, hogy láttak efféle idegeneket, azok csak magukra szerették volna irányítani az emberek figyelmét. Valamivel ők is sztárok akartak lenni. :P Ezt az egészet viszont nem lehet bizonyítani, szóval...lehet, hogy hangulatrontó voltam, de ez a véleményem.
2012. aug. 3. 20:30
 15/15 Won ***** válasza:
A reptoid dolgot én is mérhetetlen marhaságnak tartom, de az idegenek létét teljesen reálisnak.
2012. aug. 3. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!