Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan vehetem fel a kapcsolat...

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot "Földön kívüli jó szándékú lényekkel? "

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 18:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

Nem volt jó az email... :(

2012. jún. 20. 20:23
 12/21 Napkiraly ***** válasza:
Felhívod őket telefonon, a 112-n
2012. jún. 20. 22:47
 13/21 anonim ***** válasza:

Pont ez a lényege, hogy csak ők veszik fel a kapcsolatot, nincs más mód.

Nagyobb eséllyel veszik fel veled a kapcsolatot, ha pl valahogy kibulizod, hogy te legyél az USA következő elnöke, esetleg ha a legbefolyásosabb newyorki szabadkőműves páholy mestere vagy, vagy mondjuk a világbank elnöke.

2012. jún. 21. 07:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Menj fel a Hármashatárhegy legmagasabb pontjára, ülj le törökülésbe és kiabáld háromszor egymás után, hogy: "Beszélni akarok veletek földönkívüliek". Mindezt reggel 8 és este 6 között, ugyanis akkor vannak ébren.
2012. jún. 21. 19:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Rosszkor legyél rossz helyen egy sötét elhagyatott pusztán de semmiképp ne városba és ami legfontosabb hogy egyedül legyél így talán találkozol velük vagy ha nem van esélyed hogy látsz egyet kettőt

De erre kb 1% adok:D

2012. jún. 21. 21:48
 16/21 url ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

Ezen jó szándékú földönkívüli üzenetében minden benne van ami számodra szükséges.:)

2012. jún. 22. 15:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Van rá mod, Jeleket kell készítened , aminek megfelelő geometrikai formát kell hogy ölcsön ennek a jelnek a közepén réznek kell lennije, A réz legyen kb: 50kg minimum!

A rézanyaga , függőleges legyen és az ég felé nyuljon.

Az ábrázolás lehet egy csillag, vagy egy kör , amit akarsz, de amikor ezt csinálod akkor lehet hogy napokat is várnod kell hogy felbukanjanak, lehet hogy már a következő pár órában megjelennek, de lehetséges hogy nem is fognak jönni, mivel félnek az emberektől!

Több csészealjat lötek le az elmúlt 60 évben , mint ahány utasszálító leeset!

2012. jún. 22. 22:57
 18/21 anonim ***** válasza:
404 azt írja hogy telepátiával, de mivel én nem tudom hogyan kezdtem el használni a telepátiát ezért megpróbálkoztam a teleknézissel, azzal volt is sikerem...de jó lenne telepatizálni is már csak azt nem lehet egyedül gyakorolni:\
2012. jún. 25. 22:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen, a telepátia jól hangzik, csak meg kellene tanulni, majd körülnézek a neten hol van rá lehetőség. A telekinézis is érdekelt sokáig de eredménytelenség miatt nem is merültem el a témában...
2012. jún. 26. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:
merre laksz?
2012. jún. 26. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!