Szerintetek létezhet az, hogy a Csillagkapu című sorozat a valóságon alapszik és az amerikai kormány megrendelésére készült pont azért, hogy mindenki azt gondolja ezekről a dolgokról (csillagkapu, goa'uldok stb. ) hogy csak mese?
Igen. Vannak hasonlóságok. A lidércek teljesen olyanok mint az Annunakik. Hatalmas temetűek, erős mentális képességeik vannak gondolatolvasással megspékelve, ugyanolyan hamuszűrkebőrűek és embert esznek mint az Annunakik. Nem utolsó sórban pedig ugyanolyan gonoszak.
Az ORI olyan mint a galaktikus tanács és a plejádok keveréke, bár a szándékaik mások.
Na álljunk megy egy pillanatra. A sorozat a film alapján készült, amit megelőzött a regény. A regény hintette el a magot, hogy különböző folytatások legyenek, és azért lett többféle is, mivel sikeresnek bizonyult a CSK1 kalandos története.
Én olvastam az eredeti regényt, nagyon jó, de nem kell komolyan venni.
Ez olyan lenne, mint a film a filmben: a Csillagkapuban is létezik egy sorozat a Wormhole extreme a csillagkapuról és a bázisról, azért, hogy komolytalanná tegyék azokat, akik állítják, hogy a csillagkapuk tényleg léteznek. :D
Amúgy ha nem is úgy, mint a filmben, de csillagkapukat lehet létrehozni és valószínűleg a jövőben fogunk is, mert csak így lehet vállalkozni csillagközi utazásokra.
Gondoltam, hogy itt is feltűnik egy reptoid/annunakis vadbarom, de mindegy.
Féregjáratok vannak. Iszonyat nagy energiával mi is képesek lennénk nyitni egyet, csak még nincs olyan technológiánk. Vagy van? Ezt biztos nem fogják a kisemberek orrára kötni.
Javaslom épülj be a NASA-hoz, és egy idő múlva tálalj mindent, amit csak ott tapasztaltál. :)
Nem léteznek féregjáratok?
Ember, te annyira hülye vagy, mint 6 pár rendőrcsizma. :D
Tudod mit, nem vitázom veled, mert lesüllyedek a szintedre, ahol legyőzhetsz a rutinoddal.
És, hogy még növeljem a győzelemérzeted, legyen neked karácsony, akkor azt mondom, hogy a Csillagkaput is a reptoidok írták. :D
Remélem boldog vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!