Ők a legismertebb földönkívüli faj.Nézd meg az UFO Akták:A Szürkék célja című filmet,fent van a Youtube-on.
De itt csak a reptoidokról lehet hallani,a szürkékről nem.
Szerintem az utolsó nem úgy értette, ahogy te.
Amúgy meg itt is ők a legnépszerűbbek és egyébként meg a Csillagkapuban tényleg szexik. :) Főleg Thor, meg a hunyorgása. :D
Ha ez vigasz, szerintem a reptoid topikok fele csak poénkodás :) Volt anno valami srác aki nagyon hitt bennük, a GYIK meg átvette állandó poénnak.
Ami nem azt jelenti hogy ne lennének valódi reptoid hívők. Én a munkahelyemen találkoztam eggyel (hívővel, nem ufóval, vagy ha az volt nekem nem mondta), fénymásolni egy tízoldalas szöveget amit akart menni osztogatni, amiben egy fazon interjúzik hogy ő emberalakú reptoid és X csillagról jött ÁÁÁ :D
Hogy miért népszerűek ezek Mo.-n, az szerintem a szcientológia befolyásának a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!