Ha a földönkivüliek 2012-végén eljönnek, akkor mit fogsz csinálni? Mik lesznek a terveid?
Én pont előbb olvastam az ufo előrejelzést, a leszállást nem halasszák el. Mivel a szekér felújításában segítenek a reptiliánok és plejádok.
Ráadásul az előrejelzés azt is mondja, hogy ufóesső várható! :)
Szerintem én lespanolok velük.
Behívom őket egy szép zöld cigibe :DD
Nem halasztják el, csak új hadrendet készítenek. Először azokat fogják összeszedni és elvinni, akiknek alapvető heyesírási hiányosságaik vannak, nehogy megfertőzzék a reptoid-gyerekeket.
A föld tényleges megszállását majd azok után fogják elkezdeni.
Édesek vagytok. xD
Csak hogy ne legyek kretén válaszolok én is: az Ellenállás egyik bunkerében töltöm majd azt az időt (lévén hogy recepciós vagyok náluk, nekem is tartanak fönt bunkert). Mikor a helyzet biztonságos lesz, és minden információt kiderítettünk a reptoidok támadásáról, természetesen azonnal ellentámadást indítunk. A plejád csapatok egy részét sikerült zsarolással az oldalunkra állítani (volt az az ügy a vezérükkel meg azzal a transzvesztitával..) és a wookie csapatok is elszántan küzdenek a Földért. Valamint van egy titkos fegyverünk is, amit bevethetünk.
Egyébként nálam a recepción lehet bérelni erre az időszakra tetszőleges földalatti bunkert (egyszemélyes, páros vagy akár csoportos szálláshely). Most mindössze 16 milliárd Ft-ért. Aki teheti az jelentkezzen az Ellenállás hadseregébe katonának. 150 alatti IQ-val rendelkezők előnyben.
(De azért vicces hogy minden héten legalább 3szor fölteszi valaki ezt a kérdést.. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!