Értem én ,hogy egy videó kultúrában nőttetek fel,de azért ne hivatkozzunk már komoly szakemberek véleményére ,marhaságokkal kapcsolatban!
Nem szeretném senkinek az álmát összetörni,de a naprendszerben csak 1 lakott bolygó van ,az amin álltok!
Azon kívülről pedig nem jöhet ide senki!
-Mondja Einstein!
2012. máj. 25. 17:36
12/26 anonim válasza:
Jönnek a reptoidok!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 25. 17:42
13/26 lacatka válasza:
jól van,na . Akkor majd sütök nekik rántott húst,esetleg egy kis rétest is kaphatnak. Szívesen várom a vendégeket ,de a'szem nem jönnek !Mind1 !
2012. máj. 25. 17:51
14/26 anonim válasza:
Hallod, most így elképzeltem hogy sok gyíkfejű gyökér ott áll a száguldozó bolygón XDDD Amúgy megértem hogy ennyire üres az életetek, de akkor menjetek le sörözni haverokkal, ne ilyen elmerozzant dolgokkal foglalkozzatokXD Mindjárt jön hogy a Jeff the Killer is igaziXD
2012. máj. 26. 11:33
15/26 anonim válasza:
most már jó lenne, ha eldöntenék, hogy van Nibiru vagy nincs, mert egyszer ez van egyszer az, hülyeség az egész
lacatka. amin állunk? létezik a naprendszeren belül szőnyeg bolygó? és ráadásul lakott? aaz kemény. megjegyzem. csal a tudósok szerint feltétlen szükséges az élethez a víz és a -19 fok minimunm. más rendszerekben esetlek akár már rögtön az androméda ködben akár teljesen más dolgok is kelhetnek az élethez és lehet akár a víz teljesen fölösleges, és gondolhatják az ottani kis andromedárok vagy reptoidok vagy aminek nevezni akarjátok, hogy mivel a naprenszerben nincsen braxamanusztakilusz ezért itt nincs élet.
2012. máj. 29. 22:53
19/26 lacatka válasza:
18-asnak#
Upsz ! Igazad van barátom ! A földön tényleg csak szőnyegen lehet állni ! Vagy nem ?
Menj ki Aladdin barátom a természetbe és meglátod a földön nem csak szőnyeg talaj van!
Megjegyzem a tudósok nevében benne van a "TUDÁS" szó,ezért ők soha nem mondanának olyan oktalanságot ,miszerint :
"feltétlen szükséges az élethez a víz és a -19 fok minimunm."
2012. máj. 31. 13:52
20/26 lacatka válasza:
Valamit kedves Aladdin, ajánlanám szíves figyelmedbe , Arthur C. Clarke 1968-ban megjelent könyvét aminek 2001 Űrodisszeia volt a címe ,valamit a trilógia másik két könyvét ,a "2010-et" és a harmadikat a "2061 harmadik űrodisszeia-t!!!
Ez a bizonyos C. Clarke ,nem volt kis arc az akkori tudományos világban, viszont vette a fáradságot ,hogy minket egyszerű népeket is szórakoztasson !
Ez a trilógia sok mindenről szól ! Arról is ,hogy nem kell feltétlen víz és meleg az élethez!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!