Ha felbukkan egy eddig ismeretlen élőlény, vagy repülő szerkezet, az emberek miért hiszik azt rögtön, hogy földönkívüli eredetű?
Nem tudom mennyire hasznos, de mostanság ezt találtam:
Újabb bizonyíték az ufók létezésére Három 15 méter átmérőjű repülő csészealj, mindegyikben három emberi formájú, egy méter magas lény – az FBI hétfőn közzétett egy a roswelli ufóincidens megtörténtét bizonyító, több mint fél évszázada titkos dokumentumot. hirdetés „A légierő egyik nyomozója megállapította, hogy három úgynevezett repülő csészealjat találtak Új-Mexikóban” - így kezdődik az az 1950-ből származó, mindeddig titkosított dokumentum, amelyet az USA szövetségi nyomozóirodája, az FBI tett közzé hivatalos szájtján hétfőn. Az írógéppel készült feljegyzés Guy Hotteltől, a hivatal washingtoni ügynökétől származik, aki egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy a kör alakú, középen kimagasodó repülő objektumok 15 méter átmérőjűek voltak. A jelentés szerint mindhárom csészealjban három ember formájú lény tartózkodott. Az idegenek mindössze 1 méter magasak voltak , finom, fémes szövésű ruházatot viseltek, és testüket a vadászpilóták által használt nagy nyomású ruhához hasonló kötések fedték. roswell doc Hottel jelentésében, amely 1950-ben, tehát az incidens után három évvel született, az informátorra hivatkozva azt állítja, az ufók azért zuhantak le, mert az Új-Mexikóban üzemelő nagy teljesítményű radarok megzavarták a repülő csészealjak irányítóművét. A világsajtó nagy része a bulváros Suntól a nem bulváros Guardianig tényként kezeli, vagy utal arra, hogy az eset az Új-Mexikó állambeli Roswellben történt, és hogy a jelentés újabb bizonyítékként tekinthető arra nézve, hogy ufók landoltak a városka közelében.
első és egyben legfontosabb szabály:
semmit se hidj el az amerikai hadseregnek vagy kormáynak amit ilyen esetekről nyialtkozik...
hogy miért?
teljesen eggyértelmű, hogy sose fogja azt nyilvánosságra hozni vagy azt nyialtkozni ami valójában történt..ergó tök mind1 miről mi az állítás h ufó vagy meteorológiai ballon potenciális hazugság...
második szabály..ne legyünk már ennyire naívak..
olyan információk,kisérletek,dokumnetációk vannak az országokba titkosítva (és itt ne elsősorba az usa-ra vagy oroszországra és a többi nagyhatalomra gondoljunk hanem elég kicsiny országunkra is...)
amiről még álmunkba se gondolnánk...
Hát ja, minden szentnek maga felé hajlik a keze, szerintem is sok csúnya dolog van nemcsak ufo-ügyben, amit nem árt ha a "birka-tömeg" nem tud, hiszen addig jó nekik/nekünk!
Elég a híradót bekapcsolni...árad a szenny és a hazugság a tények elferdítése sok esetben, már ezért nem is nézem egy ideje.
Egy pillanat. Ti félreértettetek. Én nem mondtam, hogy 47-ben nem történt meg az incidens, én csak azt mondtam, senki sem mondta, hogy földönkívüliek voltak.
És ez igaz bármelyik másik esetre is. Soha nem állította senki, hogy a látottak idegenek művei lennének, mégis a média és az ezo hívők annak harangozzák be. Csak ezt furcsállottam. Mármint miért lenne mindennek földönkívüli magyarázata?
Pont, amit néhányan írtak: a Földön még millió és egy rejtély létezik.
Azt ha itt lenne ET nyugodtan bejelenthetnék a nyilvánosságnak, hisz változtatni senki sem tudna rajta.
De ha kiderülni pl., hogy az USA mérnökei szupergyors és erős lopakodó harcigépeket fejlesztettek ki, kitörhetne egy újabb világháború is. Az atombomba miatt is fosik mindenki, mi lenne ha kiderülne, hogy vannak ettől veszélyesebb fegyverek is már porondon?
rooswell a férlevezetés művészete...
nem zárom ki eggyételműen azt, hogy ott nem idegenek zuhantak le de több magyarázat is lehet rá úgyhogy most azt a magyarázatot írom ami nem idegenekről szól.
Tehát amit tudunk, hogy korong(csészealj) alakú repülőket már a 2. világháború előtt is terveztek, de a nácik igen komoylan kisérleteztek és szerettek volna oylan repülőket létrehozni...
rengeteg tervrajz volt és ezek a tervrajzok elkerültek a háború után nyugatra és keletre is...
ergó mind2 nagyhatalom komoly kutatásokat végzett ez úügybe és építettek is ilyen repülőket...na most ezeket ki kellett próbálni és ha véletlen meglátta valaki vagy akár valakik az nagyon nem lett volna jó az adott nagyhatalomnak és ha a szovjetek már rendelkeztek ilyennek és mondjuk meglátták az usa felett ezeket akkor az nagyon nem lett volna jó ha kiderüla ynilvánosságnak h a szovjetek felfedeztek ilyen repülőket és bármikor berepülhetnek és elpusztíthatják az usát...
tehát mit kell csinálni ezen esetekbe mint csinálták roosvelnél?
Először elhintjük a fake infót(földönkívülieket beismerték), majd megcáfoljuk(másnapra tagadták is)..ezzel az emberekbe el is ültettük h hoppá itt jöttek az idegenek és a kormány ezt meg azt titkolja...amikor feltűnik ilyen jelenség akkor rögtön mindeki ufó lázba fog égni amit a kormány meg tagadhat és így az embereket még jobban belesulykolja a fake infó igaziságába és közbe szó se esik vagy fel sem merül az, hogy ezek valójában egy titkos kísérlet prototípusai voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!