Chrishu kérdése:
Ez mi? Most komolyan ez mi?
2012. máj. 11. 17:14
1/11 anonim válasza:
Egy óriási döglött pulyka, amelyik éppen szrik vagy szül, de a tudósok még elmélkednek a lehetőségeken :O
2/11 anonim válasza:
Ez egyértelműen egy Annunaki(Reptoid). Mágikus mentális képességei vannak. Valószínűleg keresztezősött egy pulykával.
3/11 anonim válasza:
Csillag koponyás videót nézd meg youtube-on.
4/11 anonim válasza:
Szerintem egy UFÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MINDENKI MENEKÜLJÖN ITT A VILÁG VÉGE Ááááááááááááááááááááááá
5/11 anonim válasza:
LOL Nekem erről a Half Life vége jutott eszembe... :D A jó öreg Gordon Fremannak akad még dolga itt a földön ha ez a szaros felébred :D
6/11 anonim válasza:
nézzétek meg a lábait , van a youtubon egy videó ahol egy ugyan ilyen van. (es bebizonyitottak hogy egy diszno amelyik
furcsa daganata van , szerintem ez meg kamu hogy ismeretlen dns)
7/11 anonim válasza:
A badacsonyi görényember ürüléke.
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Betudnád linkelni a videót? Nagyon megköszönném :)
2012. máj. 15. 19:32
9/11 anonim válasza:
5-ös vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!