Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Rasputinnek lehetett földönkív...

Rasputinnek lehetett földönkívüli erdete?

Figyelt kérdés

Rasputinnak természetfeleti képességei voltak különben a cári család kegyeit nem nyerte volna el. Hihetetlen gyógyításai kórt meghaladó ismeretei és hatalmas mentális ereje valamint jövőbe látása miatt, nagyon elképzelhető, hogy egy földönkívüli volt. Ismerünk ilyet és ismereteink alapján, erősen feltételezhető hogy Reptoid volt, mert ők a legközelebbi olyan lények akiknek pont ilyen mentális képességeik voltak, hogy még agyonlőni sem lehetett.

"Vannak, akik szerint Raszputyin természetfeletti ereje nem pszichikai adottság volt - szerintük gyógyító idegen volt, egy kisebb földönkívüli felfedező csoport szélhámos tagja, aki úgy döntött, hogy néhány évig szexuális orgiákban éli ki magát. Fiziológiai adottságai különböztek a mieinktől, ezért meggyilkolása majdnem hiábavaló volt. Végül a nap közvetlen sugarai végeztek vele, nem a hideg vagy az oxigénhiány okozta halálát."

[link]

2012. máj. 7. 23:56
1 2
 11/17 SWf0918cl válasza:

Üdvözöllek!

Igen, Rasputin más bolygóról származott. De képességei nem természetfelettiek, hanem természetesek. Az emberi faj is képes sok mindenre, ha fejleszti önmagát.

2012. máj. 13. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: miért vagy biztos benne, hogy földönkívüli? Nem cáfolni akarlak, csak engem is érdekel a téma, ennyi az egész. :)
2012. máj. 13. 15:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Jól van, de reptoid volt ? Mert akkor a föld alól is származhatott vagy pedig Annunaki mert ők is itt élnek. Honnan tudjátok hogy melyik faj volt
2012. máj. 13. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok:

olvastad a linket?

Amit a cikk leír a gyerekkori élményeiről, az valami elképesztő szerintem. De hogy a kérdésedre feleljek: a beszámolókból egyértelművé válik, hogy olyasvalakik "áldozata" lett ez a fickó akik hihetetlen nagy hatalommal rendelkeznek a szellemi adottságok terén.

2012. máj. 13. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
* a linket amit mellékeltem
2012. máj. 13. 17:09
 16/17 SWf0918cl válasza:

Üdvözöllek #12- es hozzászóló!

Mikor tudatilag elég magasra emelkedünk, nyitottak maradunk hozzáférünk információkhoz.

Ezt a földi emberek többféleképpen nevezték el: Forrás, Isten, Akasha.

Beavatottsághoz kötik mert:

1. Az Egyetemes Tudást a földi ember megtartani akarta. Tehát más ne rendelkezzen természetes képességeivel. Így különlegessé és akár félelemkeltővé válhat. (Irányítás, manipuláció..)

2. Mai világban: üzlet= pénz.

Itt nem papi vagy bármely vallási beavatásról írok, mert az más.

Eltértem a témától. Úgy vélem így érthetőbb.

Minden jót!

2012. máj. 14. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Hallottam Akasharól... egyesek egy "adathalmaznak" tekintik, de szerintem "csak" amolyan kapocs az élők között. Vajon léteznek olyan élősködők kik képesek másokból energiát szívni? Ki tudja ez a pacák talán egy ezek közül
2012. máj. 14. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!