Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem közvetítenek az...

Miért nem közvetítenek az első holdraszállás óta élőben űrexpedíciókat?

Figyelt kérdés
Nem akarják, hogy olyat lássunk amit nem lenne szabad? Állítólag minden űrhajós beszámol idegen űrhajókról ami a rutinhoz is hozzátartozik már, külön kiképzik erre őket, hogy fel tudják dolgozni lelkileg és megtiltják, hogy erről beszéljenek.

2012. ápr. 27. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy mostanában miért nem mennek újra a Holdra, van egy hivatalos magyarázat. Nem tudom pontosan idézni, de a lényege ez:

1. A Holdraszállás oka, hogy a Holdon voltak/vannak dolgok, amiket kutatni érdemes, amiről információt kell szerezni, hogy a tudásunk bővüljön. Ezekről a dolgokról hoztak képeket, mintákat, vizsgálati anyagokat. DE! Nem tudnak róla, hogy lenne még olyasmi, amiért érdemes lenne újra odamenni.

2. A Holdraszállás iszonyú pénzekbe került.

Az 1. és a 2. pontot rakd össze, és ez a lényeg.

Amit fontosnak tartottak, azokból már van vizsgálati anyag, vizsgálják a mai napig is. Nem tudnak róla, hogy lenne még olyan nagy jelentőségű információforrás ott, amire ennyi pénzt még egyszer el kellene költeni. Ha felmerül a gyanú, hogy mégis van vmi értékes információ "odafenn" , akkor megfontolják egy újabb expedíció lehetőségét.

Ez nagyjából a hivatalos magyarázat. Nekem logikus.

Ha belegondolsz, ha vmi felmerül, hogy érdemes lehet ott megnézni, szoktak küldeni szondát, ezt-azt, ami olcsóbb, mint egy emberi expedíció. Mivel azonban ezek éppen elég információt szolgáltattak, nem küldenek oda sokszorosáért megint embert. Azért ez is tény: az emberi ottlét inkább izgalmas, érdekes, mint valódi tudományos kutatás eszköze.

2012. ápr. 28. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocs, kicsit félreértettem a kérdést. Azt hittem, az is kérdés, hogy miért nincs újabb Holdraszállás.

De látom, a közvetítés kérdésére már megkaptad a választ.

De azért erre is írok:

amit közvetítenek, az nem elég érdekes egy hétköznapi embernek. Ezért nemigen adják le a tévék. Majd ha megint lesz olyan komoly érdeklődésre számottartó expedíció, mint a Holdraszállás, akkor majd közvetítik.

2012. ápr. 28. 16:17
 13/13 anonim válasza:

Ajánlom figyelmedbe:

[link]

[link]

2012. máj. 4. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!