Kezdjük ott,hogy!:. Ha hiszel bennük 60% hogy megtörténik ,ha nem annyira, akkor 1% ,hogy meg történik,de az a 40% pl hogy mi a céljuk,elvinni,vagy csak barátkozás céljából,meg próbálnának kommunikálni velünk? zektől iss függhet,és sok egyébtől
2012. máj. 3. 17:50
32/44 anonim válasza:
utóbbi válaszadó vagyok. Ha a kérdésedre válaszolok,akkor vagy hiszem,és úgy mondok véleményt,vagy nem hiszem,és úgy mondok véleményt:) - Én pl Úgy besz.......nék, hogy a szagomtól el szaladnának, ha egyáltalán van szagló szervük, ugye bár? :),mondjuk, ha nem is ennyire akkor max szívrohamot kapnék ijedtemben.:)
-Ha esetleg úgy állok hozzá,hogy várom,míg leszáll az égről,és úgy jelenne meg,akkor is félnék,de felkészülten állnék ott. Az ember sok mindent nyugodt fejjel tud, csak felfogni, így hát a helyzettől függ! :)
2012. máj. 3. 17:56
33/44 anonim válasza:
felfegyverkeznék(hobbim a középkori fegyverek stb) egyikel leszúrnám, másikat lenyilaznám(hogy eladjam a fekete piacon) a 3.at elütném egy hoffher traktorral, az űrhajót elvinném és azzal szereznék csajt
2012. máj. 5. 15:10
34/44 anonim válasza:
És a többi milliárd lénnyel, mit csinálnál?:D XD
2012. máj. 8. 12:47
35/44 anonim válasza:
Először kiveszem a az éjjeliszekrény fiókjábol a kispisztolyt , óvatosan ajtó alá rakok törölközőt (hogy ne legyen nedves a szőnyeg XD )
Ajtót nyitok, felmutatom a tenyerem (ez ugyebár azt jelenti , hogy megadom magam)
Ha ugyanezt megcsinálják ők is akkor behívom őket kártyázni.
Ha nem akkor , fejbelövöm őket.
(ha nincs kezük akkor eléteszek egy meztelen csigát és azzal barátkozhat , miután a kutyatyával szorosra fűzte a barátságát.
2012. máj. 20. 10:12
36/44 anonim válasza:
UFO nem fog kopogtatni az ajtómon, mert az annyit tesz hogy azonosítatlan repülő tárgy. Próbáld újra.
2012. máj. 24. 07:28
37/44 anonim válasza:
Aranyos kérdés, de szerintem nem kérnek meghívót :D
ha akarnak meglátogatnak és lebénítátják az akaratlagos mozgásod, a gondolataid pedig nyitott könyv számukra, nem mondom, hogy szó szerint tudják de (agyhullámok által-feszültség, félelem érzése vagy pl. láthatják melyik agyterület akítv) ez a minimum ha egy földönkívűli civilizáció "bekopog" hogy nem felkészületlenül megy :)
2012. máj. 24. 17:43
38/44 anonim válasza:
kedvesen köszönteném őket behívnám őket a házba hogy megpihenhessenek aztán ha elmennek elmennem ha nem akkor elöbb utóbb úgyis elmennem
2012. máj. 31. 15:19
39/44 anonim válasza:
Nem gondolnám,hogy kopognának :). Amúgy én speciel vagy összef.snám magam,vagy infarktust kapnék,amilyen erős idegzetem van :). Remélem sosem történik ilyen.Bár állítólag azt mondják,hogy az eltérítések a kisgyerekkorban kezdődnek úgy 2-3-4éves kor körül.Ekkor történik meg az első. Aztán kamaszkorban,majd pedig kora felnőttkorban,huszonpár évesen,és végül az illetők a 40-es éveikben élik meg az utolsó eltérítést,amivel be is zárul ez a "folyamat".Hogy mért van ez így,azt meghagyom azoonak,akik többet értenek a témához....
2012. máj. 31. 16:11
40/44 anonim válasza:
Valószinűleg, leütném,, hogy mi tartott ilyen sokáig-hogy megérkezztek. Azátn csinálnák egy nagy partyt, after partit. Közben a világhálon felraknám a esszpersz.hu-oldalra, hogy ufó eladó 1 milliárd forintért, kb ezt csinálnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!