Hitler tényleg kapcsolatot tartott idegen lényekkel?

Igen, kapcsolatot tartott az idegenekkel az Aldebaraniakkal telepatikus kapcsolata volt és találtak egy lezuhant idegen űrhajót is mely a greyeké volt, ezt követően felvették a kapcsolatot velük, a kicsi szűrkék a nácikat segítették a Reptoidok pedig az ancsikat.
Már a tudósok is elismerik mindezetekt íme a Discovery channel megrázó dokumentum filmje http://www.youtube.com/watch?v=rT2A3tf6uwk&feature=related

Belenéztem a videoba, de 10 percig bírtam. "A pozitronok aztán felmentek a gömb tetejére" EMBER! a pozitron antianyag, és ha anyaggal érintkezik akkor visszaalakul energiává az anihiláció során. Egy mikrométert se tudna haladni az a nyomorék pozitron a levegőben. A CERN-ben előállítják neked nem gond, de ha nem lebegteted vákuumban és mágneses térben, nyomban lebomlik.
Meg hogy a "madár röptetve van". Nyilván akkor nem is szokott verdesni, és a vaskos mellizmai is csak a madárcsajok miatt vannak...
Annak ellenére hogy lehetetlen, valaki mindig feltalálja az örökmozgót is, amit persze a CIA meg az olajlobbi nyomban el is tüntet.
Ennyi sültbaromságot összehordani, ti meg benyaljátok kérdések, és kételkedés nélkül. Legalább ellenőriznéd hogy miket állítanak és nem fogadál el mindent azonnal amit a TV-ben mondanak.

"Egyébként a lochnessi szőrny valóban létezett, de már elpusztúlt szegényke."
Honnan tudod, ott voltál a temetésén?
Részvétem a családnak...

Ugye másnak is feltűnt, hogy az idegen Hitler mellett nem más, mint Thor a Csillagkapuból?
Vicces photoshop, még viccesebb, hogy van olyan agysérült barom, aki ezt beveszi.

Akkor tud annhillálódni a pozitron ha van ott elektron, de az nem volt ott, mert ellenkező elektromos tőltésű, ezért máshol volt.
A masarak nem a szárnyukmiatt tudnak repülni,mint ahogyan a piollangók sem, de ezt még nem tudjuk hogy mitől repülnek.
Az pedig ismert, hogy az örökmozgó az olajmaffia ellensége.
A Nessi volt, mert ennyi irrdatlan észlelés biztosan nem véletlen akad, viszont már a nyomai eltűntek és tudni vélték hogy kimúlt.
Az nem Thor hanem csak egy kisszűrke, sztem sem eredeti a felvétel, de maga az egykori kapcsolat ufókkal nagyon is valós.

"A Nessi volt, mert ennyi irrdatlan észlelés biztosan nem véletlen akad, viszont már a nyomai eltűntek és tudni vélték hogy kimúlt."
Hát eddig csak az összes Nessi felvételről derült ki hogy hamisak voltak, volt pár amiről azt hitték hogy mégis eredeti, ott meg pár évtized múlva a készítői fedték fel az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!