Ti hogy készültök fel a 2012-es reptoid invázióra?
Figyelt kérdés
Már csak 9 hónap és jönnek.Adnátok tippeket,hogy hova bújjak el előlük?2012. ápr. 4. 22:38
11/39 anonim válasza:
A reptoidok nem szeretik a kutyaszart, tehát el kell kezdeni bespájzolni amennyit lehet. Ha megdobálják őket kutyaszarral akkor az kimarja a bőrüket és elfertőzi a sebet.
13/39 A kérdező kommentje:
Kutyasz@r csak a kertünk végében van:(
Én arra gondoltam,hogy a pince alatt ások még egy pincét.Ott megtalálhatnak?
2012. ápr. 4. 23:36
15/39 anonim válasza:
Megnézem a walking dead sorozatot még egyszer, ellesem a trükköket. Edzek kicsit, megtanulok lőni. És van egy szupertitkos tervem, hogy egy bevásárlóközpontban húzom meg magam. oops
16/39 anonim válasza:
Nem szabad elbújni, harcolni kell! Ha túléled az első hullámot, még lehetsz gyalogos az ellenállás hadseregében.
17/39 anonim válasza:
Én keresek szexpartnertnereket, mert jó lenne minél többet dugni a világégés előtt!
18/39 anonim válasza:
#17, ha lány lennél esetleg találnál jelentkezőket. De gondolom fiú vagy úgyhogy marad számodra a forever alone.. :D
20/39 SSJGoku válasza:
Szerintem búj el a zárt osztályra ott tuti nem találnak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!