Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 3 nappal ezelőtt láttam...

3 nappal ezelőtt láttam valamit amit eddig még soha. És most mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt az az Szombat miközben fogat mostam a tükörbe láttam egy barna hajú öltönyös fickót aki átlátszó volt és csak a felső teste látszódott és majdnem szintelen volt...Megtudtam hogy az albérletben ahol élek előzőleg egy barna hajú busz sofőr élt aki alkoholizmusban halt meg...Ma miközben a neten lógtam furcsa hangot hallotam a fülhalgatomban pedig nem volt bekapcsolva egy zene se és semmilyen program ami ezt kiadhatta valamint a hangerő maxon volt...A hang mégis halk volt és egy nem teljesen tökéletes kissé torz békés dallamnak hangzott...Ez kb.:10 perce történt...Mit tegyek???Mi ilyenkor a tendő???Vélemény?
2012. márc. 13. 17:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
sok a koksz...
2012. márc. 13. 20:01
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha valóban van ilyen érzésed, hogy egy elhunyt ember szelleme időnként érezteti a jelenlétét, akkor próbáld meg kideríteni, hogy miért akarja felvenni veled a kapcsolatot? Mi a célja?

Ez a Temetetlen múlt c. filmben is elhangzott egy hasonló jelenség kapcsán. Én alapvetően szkeptikus vagyok, de az univerzum ezen részét nem ismerjük, így nem lenne jogom kétségbe vonni a kérdező igazmondását. Mármint kizárólag arra vonatkozólag, hogy ÁTÉLTE. Az, hogy mi módon, azt nem tudhatjuk.

2012. márc. 13. 20:35
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

1.is ez nem ufó hanem természet felettinek állapítható meg

2. a kérdező tuti hazudik ez miatt:Szombat miközben fogat mostam a tükörbe láttam egy barna hajú öltönyös fickót aki átlátszó volt és csak a felső teste látszódott és majdnem szintelen volt...

3.barna haja volt és a felsőteste látszódott és majdnem színtelen volt . wtf?

4.menny toxikológus hoz majd ápolják a drogoknak a

mellékhatásait

5.Helyesírás 1es! ülj le

2012. márc. 13. 20:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Napi 2 db Xanax tabletta
2012. márc. 13. 20:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Lebemann

Vele értek egyet, tökéletesen, és ezzel a kanyarral kiegészítem a válaszát a másik oldallal:

Egy csodálatos elme.

Nézd meg ezt a filmet! Igaz sztori, Nash még most is él. Megtudhatod, mire képes az emberi elme.

2012. márc. 14. 00:12
 16/25 lcps válasza:

Több eset lehetséges.

-Egy ilyen kapcsolatfelvételnek, mindig oka van.

Az októl függően más és más a megoldása.

De lehet nincs is mit megoldani, csak valamit jelezni szeretne neked.

Hallgasd meg. Hátha megérted, ne szavakat inkább jeleket várj.

Az összefüggéseket neked kell megtalálnod.

Ami fontos fordulj ISTENhez. (imádsággal)

-Lelkeket is megkülönböztetünk, jót és rosszat.

A rosszat csak a szereteteddel tudod legyőzni.

2012. márc. 14. 19:30
 17/25 anonim ***** válasza:
Minden nap készíts ki egy liter HP-ét és azzal tuti, hogy el lesz egy darabig. Ne, hogy aztán abba hagyd, mert vért bosszút fog rajtad állni.
2012. márc. 15. 12:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el...Újabb jel!Ma 10 óra körül észrevettem hogy valami pirosa
2012. márc. 15. 13:29
 19/25 anonim ***** válasza:

Haha :)

FAKE...

Mondom is miért:

"3 nappal ezelőtt az az Szombat miközben fogat mostam a tükörbe láttam egy barna hajú öltönyös fickót aki átlátszó volt és csak a felső teste látszódott és majdnem szintelen volt"

Elemezzük csak.

Majdnem színtelen volt? Akkor honnan tudtad, hogy barna a haja? Öltönyös? De csak a felső teste látszódott? Akkor honnan tudtad, hogy öltönye van?

Nézzük a következőt, amiben még több hibát követtél el.

"Ma miközben a neten lógtam furcsa hangot hallotam a fülhalgatomban pedig nem volt bekapcsolva egy zene se és semmilyen program ami ezt kiadhatta valamint a hangerő maxon volt..."

Minek van maxon a füleden a fülhallgató, ha nem használod.

Hiszen nem volt bekapcsolva semmilyen zene meg program sem. Nem értem, csak dísznek volt a fejeden??? Maxon???

És még egy hiba. A helyesírás, amiből látszik, hogy nem vagy túl iskolázott. Szerintem olyan 10-13 év körül lehetsz, aki abban látja az élvezetet, hogy a hívőket hülyíti és amikor egy normális választ adnak, hogy mit kéne csinálni te kiröhögöd ugye? Hát, baromi jó szórakozás.

A hívőknek üzenném, hogy nem érdemes erre a kérdésre normális választ adni, mert csak röhög rajta valószínűleg.

2012. márc. 15. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Hagyd a hülyülést, mert holnap fogunk, aztán viszünk!
2012. márc. 17. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!