3 nappal ezelőtt láttam valamit amit eddig még soha. És most mit tegyek?
Ha valóban van ilyen érzésed, hogy egy elhunyt ember szelleme időnként érezteti a jelenlétét, akkor próbáld meg kideríteni, hogy miért akarja felvenni veled a kapcsolatot? Mi a célja?
Ez a Temetetlen múlt c. filmben is elhangzott egy hasonló jelenség kapcsán. Én alapvetően szkeptikus vagyok, de az univerzum ezen részét nem ismerjük, így nem lenne jogom kétségbe vonni a kérdező igazmondását. Mármint kizárólag arra vonatkozólag, hogy ÁTÉLTE. Az, hogy mi módon, azt nem tudhatjuk.
1.is ez nem ufó hanem természet felettinek állapítható meg
2. a kérdező tuti hazudik ez miatt:Szombat miközben fogat mostam a tükörbe láttam egy barna hajú öltönyös fickót aki átlátszó volt és csak a felső teste látszódott és majdnem szintelen volt...
3.barna haja volt és a felsőteste látszódott és majdnem színtelen volt . wtf?
4.menny toxikológus hoz majd ápolják a drogoknak a
mellékhatásait
5.Helyesírás 1es! ülj le
Lebemann
Vele értek egyet, tökéletesen, és ezzel a kanyarral kiegészítem a válaszát a másik oldallal:
Egy csodálatos elme.
Nézd meg ezt a filmet! Igaz sztori, Nash még most is él. Megtudhatod, mire képes az emberi elme.
Több eset lehetséges.
-Egy ilyen kapcsolatfelvételnek, mindig oka van.
Az októl függően más és más a megoldása.
De lehet nincs is mit megoldani, csak valamit jelezni szeretne neked.
Hallgasd meg. Hátha megérted, ne szavakat inkább jeleket várj.
Az összefüggéseket neked kell megtalálnod.
Ami fontos fordulj ISTENhez. (imádsággal)
-Lelkeket is megkülönböztetünk, jót és rosszat.
A rosszat csak a szereteteddel tudod legyőzni.
Haha :)
FAKE...
Mondom is miért:
"3 nappal ezelőtt az az Szombat miközben fogat mostam a tükörbe láttam egy barna hajú öltönyös fickót aki átlátszó volt és csak a felső teste látszódott és majdnem szintelen volt"
Elemezzük csak.
Majdnem színtelen volt? Akkor honnan tudtad, hogy barna a haja? Öltönyös? De csak a felső teste látszódott? Akkor honnan tudtad, hogy öltönye van?
Nézzük a következőt, amiben még több hibát követtél el.
"Ma miközben a neten lógtam furcsa hangot hallotam a fülhalgatomban pedig nem volt bekapcsolva egy zene se és semmilyen program ami ezt kiadhatta valamint a hangerő maxon volt..."
Minek van maxon a füleden a fülhallgató, ha nem használod.
Hiszen nem volt bekapcsolva semmilyen zene meg program sem. Nem értem, csak dísznek volt a fejeden??? Maxon???
És még egy hiba. A helyesírás, amiből látszik, hogy nem vagy túl iskolázott. Szerintem olyan 10-13 év körül lehetsz, aki abban látja az élvezetet, hogy a hívőket hülyíti és amikor egy normális választ adnak, hogy mit kéne csinálni te kiröhögöd ugye? Hát, baromi jó szórakozás.
A hívőknek üzenném, hogy nem érdemes erre a kérdésre normális választ adni, mert csak röhög rajta valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!