Mi van azzal az izével ami jön a föld felé?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 13:19
11/24 Bartichello válasza:
Petya válaszára írva, ami 2028 ban jön, az egy aszteroida, Apofisz a neve. Az utolsó számítások szerint a földhöz ilyen közel még nem merészkedett aszteroida mostanában. A műholdak magassága alatt húz majd el. Persze ez még változhat szóval dolgozni kell az ügyön
12/24 anonim válasza:
ez valóság és azért jön az izé hogy elvigye az olyan hülyéket mint te
13/24 Petya741 válasza:
Bartichello.Igen csak nagyjából fel vázoltam.ami azt illeti én úgy hallottam hogy egy kis bolygó.De ha már ketten is le írtátok hogy aszteroida akkor lehet hogy én tévedtem
14/24 anonim válasza:
Az aszteroida és kisbolygó egy és ugyanaz, szóval nem tévedtél.
15/24 anonim válasza:
sajnos szemből fogja megközelíteni a Földet erre fel kell készülnie kivédeni az ESA nak és a NASA nak, hogy eltéritsék
16/24 anonim válasza:
A Föld felé érkező aszteroidák,nagyrésze,még a légkörbe érkezés előtt elég.Általában,olyan forró,hogy csak max. csak egy kis darab maradhat. Nem kell aggódni.
17/24 Petya741 válasza:
csak ez egy kicsit nagyobb lesz és nem ég el
18/24 anonim válasza:
mikor elég közel ér kib*sznak az űrbe vmi ku*vanagy bombát ami nem felrobbantja hanem a lökéshullám megváltoztatja a repülési pályát
csókolom
19/24 anonim válasza:
Ez ami várható sajnos, azt mondják, több km nagyságú. Szóval elég rizikós az elkövetkező 50 éve a Földnek.
Az a bazi nagy kavics" sajnos igaz, és az is hozzá jön még, hogy a Nap aktivitása minimum vagy volt olyan 2010 ban hogy a csillagászok azt mondták nulla volt a napfolt tevékenység-- vagy is, egy ki jégkorszakot is kapunk.
Úgy látszik a természet is ismeri azt a közmondást, a szegény embert az ág is húzza, mert a baj nem jár egyedül...
20/24 anonim válasza:
Mielött elérné a Földet nyitnak egy hipertér ablakot a Föld túloldalára és megmenekülünk, ha nem sikerül a hipertér ablak akkor mindenki megy az alfa-bázisra és új civiizációt építünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!