Bajtárs kérdése:
TÁMADNAK A REPTOIDOK? Nézzétek meg a Holdat!
Figyelt kérdés
A Hold körüli rész tisztára, úgy néz ki mint egy reptoid könnyűcirkáló. Mi fog most történni? Nézzetek a Holdra!2012. febr. 2. 19:51
11/29 anonim válasza:
Reprtoid XD
Gyönyörű volt a hold^^ De most aztán jön a hideg xD
12/29 anonim válasza:
somogyba is olyan...:)szerintem tök szép és a várható drasztikus hideggel lehet összefüggésbe.
14/29 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a reptoidos valami csak irónia. Mert én is unom már az ilyen baromságokat. :) Kíváncsi voltam hol is ilyen még a Hold.
2012. febr. 2. 21:26
15/29 anonim válasza:
Hát én kimentem az erkélyre de pont nem látom a holdat mert az erkélyem nem a hold felé néz, csak egy UFO-t láttam de az viszont szép nagy volt.
16/29 anonim válasza:
Ja és nem humornak szántam, tényleg ott van az UFO még most is. Piros, sárga, kék színei vannak. Nagyon erősen világít egyből felfigyeltem rá. De félek nézegetni és bejöttem inkább a szobába. Én már láttam vagy 3 UFO-t életembe de ilyen nagyot még sose. Nem tudom mi a franc van de egyre több van ezekből. Mi a franc van már itt. Valaki hívogassa őket telepatikusan és azért jönnek ide? Vagy mi a franc?
18/29 anonim válasza:
Azt a piros, kék, sárga, zöld valamit mi is láttuk tegnap előtt a Párommal. Nagyjából abba az irányba lehetett, mint amit te láttál, mert a Hold mögöttünk van, ha az erkélyen állunk. Valaki, aki komolyan veszi ezt, az leírhatná, hogy ez mi... se**fejek kerüljenek, köszi!
19/29 anonim válasza:
Nyugi, az csak a rézfaszú bagoly...
20/29 anonim válasza:
ti hülyék ez egy halo jelenség.
a hideg miattvan, mert felül a légkörbe mediterrán hőmérséklet van a földön meg hideg és kristályosodik a levegő és így csapódott ki azért látni de csak tegnap volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!