Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » TÁMADNAK A REPTOIDOK? Nézzétek...

Bajtárs kérdése:

TÁMADNAK A REPTOIDOK? Nézzétek meg a Holdat!

Figyelt kérdés
A Hold körüli rész tisztára, úgy néz ki mint egy reptoid könnyűcirkáló. Mi fog most történni? Nézzetek a Holdra!

2012. febr. 2. 19:51
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Reprtoid XD

Gyönyörű volt a hold^^ De most aztán jön a hideg xD

2012. febr. 2. 21:04
 12/29 anonim ***** válasza:
somogyba is olyan...:)szerintem tök szép és a várható drasztikus hideggel lehet összefüggésbe.
2012. febr. 2. 21:13
 13/29 A kérdező kommentje:
2012. febr. 2. 21:25
 14/29 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a reptoidos valami csak irónia. Mert én is unom már az ilyen baromságokat. :) Kíváncsi voltam hol is ilyen még a Hold.
2012. febr. 2. 21:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kimentem az erkélyre de pont nem látom a holdat mert az erkélyem nem a hold felé néz, csak egy UFO-t láttam de az viszont szép nagy volt.
2012. febr. 2. 21:46
 16/29 anonim ***** válasza:
Ja és nem humornak szántam, tényleg ott van az UFO még most is. Piros, sárga, kék színei vannak. Nagyon erősen világít egyből felfigyeltem rá. De félek nézegetni és bejöttem inkább a szobába. Én már láttam vagy 3 UFO-t életembe de ilyen nagyot még sose. Nem tudom mi a franc van de egyre több van ezekből. Mi a franc van már itt. Valaki hívogassa őket telepatikusan és azért jönnek ide? Vagy mi a franc?
2012. febr. 2. 21:51
 17/29 anonim válasza:
2012. febr. 3. 00:19
 18/29 anonim válasza:
Azt a piros, kék, sárga, zöld valamit mi is láttuk tegnap előtt a Párommal. Nagyjából abba az irányba lehetett, mint amit te láttál, mert a Hold mögöttünk van, ha az erkélyen állunk. Valaki, aki komolyan veszi ezt, az leírhatná, hogy ez mi... se**fejek kerüljenek, köszi!
2012. febr. 3. 11:08
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, az csak a rézfaszú bagoly...
2012. febr. 3. 14:23
 20/29 anonim ***** válasza:

ti hülyék ez egy halo jelenség.

a hideg miattvan, mert felül a légkörbe mediterrán hőmérséklet van a földön meg hideg és kristályosodik a levegő és így csapódott ki azért látni de csak tegnap volt

2012. febr. 3. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!