Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az alábbi cikket olvasva ebbe...

Az alábbi cikket olvasva ebbe a mondatba botlottam: "Ferenc Ferdinándról is felfedezték, hogy egy magasrendű Is-Be lakik benne, ezért a Marson lévő föld alatti bázisukra vitték és ott egy ketrecben tartották fogságban. " Ez már nektek is túl sok? :D

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 12. 11:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha el lennék zárkózva az ilyesmi elől, akkor még el sem kezdtem volna olvasni. Tehát nem erről van szó. Csak az már nagyon nagy túlzás szerintem, amit idéztem. De legalább van már valaki, aki nem így látja. :)
2012. jan. 12. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem egy nagy "tanitas" volt, valamelyik bölcsessegtöl vagy "hires" embertöl, hogy a vilagot es minden embert erdemes elfogadni ugy, ahol vannak, ahol tartanak. Nem itelkezni, majd elöbbre lepnek (ahogy mi sem vagyunk ugyanott, mint pl. 10 eve a gondolkodadunkban, velemenyünkben, mert az csak bövül..)

Ezert ugy döntöttem, mert en döntöm el (!), hogy elfogadom.

10.

2012. jan. 12. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
ez iszonyú vicces
2012. jan. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!