Mit gondoltok igaz lehet?
Vagy csak összeesküvés elméletek??
Ez egy nagyon para film, nekem meg van dvd én de aki szeretné megnézheti. Arról szól, hogy mivel a holdnak csak az egyik oldalát látjuk, ezért a nasa képeket készített a másikról. A képeket mind zárolták ki tudja miért, és csupán néhány retusált fekete- fehér képet hoztak nyilvánosságra. Ezeket a képeket pár ember kiszínezte és tényleg jól látható kék űrhajónak-látszó foltok voltak a felszínen.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Akkor most ezzel is okosabb lettem :D
Egyébként a Holdon elvileg nincs víz, vagyis nem lehet ott élet. Ha pedig nem a Holdon élnek, vagyis vannak olyan fejlettek, hogy több 100 vagy 1000 fényévet utazzanak a legközelebbi élhető helyről, minek szállnának le egy ilyen sivár helyen? Szóval szerintem nem láthattunk ott semmilyen idegent.
#4-es vagyok.
Előző (vagyis #16-os) a Holdon már találtak vizet ,nem is kis mennyiségben.
Ásványokhoz kötött formában ,illetve gáz formájában is fellelhető a Holdon a víz ,ami a legérdekesebb ,hogy a vízképződés még ma is folyik a Hold felszínén.
Egy esetleges holdbázisnál ,ezek nagyon jól is jönnének.
Ezen a videón nagyon jól látszik, hogy a zászló valóban merev anyagból van, mivel beszúrja a talajba és áll mint Katiban a f*sz, gyűrődéssel-mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!