Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok igaz lehet?

Mit gondoltok igaz lehet?

Figyelt kérdés

Vagy csak összeesküvés elméletek??

[link]

Ez egy nagyon para film, nekem meg van dvd én de aki szeretné megnézheti. Arról szól, hogy mivel a holdnak csak az egyik oldalát látjuk, ezért a nasa képeket készített a másikról. A képeket mind zárolták ki tudja miért, és csupán néhány retusált fekete- fehér képet hoztak nyilvánosságra. Ezeket a képeket pár ember kiszínezte és tényleg jól látható kék űrhajónak-látszó foltok voltak a felszínen.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 7. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: egy ilyen cikket találtam, itt cáfol a NASA minden kétekedést.

[link]

2012. jan. 12. 12:28
 12/19 anonim válasza:
Hogyhogy ilyen tiszta a kép a Holdon?!
2012. jan. 12. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én vagyok hülye, de a Hold épp úgy kering a Föld körül, mint a Föld a Nap körül, nem? Akkor elvileg mindkét oldalát látnunk kéne...
2012. jan. 12. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: a Hold mindig csak egy "arcát" mutatja felénk.
2012. jan. 13. 07:43
 15/19 A kérdező kommentje:
A Hold ugyan kering a föld körül de a saját tengelye körül nem. De mégis amikor holdraszálltunk ha holdraszálltunk egyáltalán láthattunk UFO kat űrlényeket?
2012. jan. 13. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor most ezzel is okosabb lettem :D

Egyébként a Holdon elvileg nincs víz, vagyis nem lehet ott élet. Ha pedig nem a Holdon élnek, vagyis vannak olyan fejlettek, hogy több 100 vagy 1000 fényévet utazzanak a legközelebbi élhető helyről, minek szállnának le egy ilyen sivár helyen? Szóval szerintem nem láthattunk ott semmilyen idegent.

2012. jan. 15. 20:37
 17/19 anonim válasza:

#4-es vagyok.

Előző (vagyis #16-os) a Holdon már találtak vizet ,nem is kis mennyiségben.

Ásványokhoz kötött formában ,illetve gáz formájában is fellelhető a Holdon a víz ,ami a legérdekesebb ,hogy a vízképződés még ma is folyik a Hold felszínén.

Egy esetleges holdbázisnál ,ezek nagyon jól is jönnének.

2012. jan. 15. 22:52
 18/19 10 deka farhát ***** válasza:

Ezen a videón nagyon jól látszik, hogy a zászló valóban merev anyagból van, mivel beszúrja a talajba és áll mint Katiban a f*sz, gyűrődéssel-mindennel együtt.

http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4

2012. jan. 19. 13:45
 19/19 anonim válasza:
A holdon van víz. :'D De csak az egyik oldalon tudtak előidézni "robbanást" (a mit tudom én milyen cuccuk szándékosan belecsapódott) amitől a hold felszínén lévő anyagok felkeveredtek. Így tudták megnézni mik vannak a földben. Víz pl. nagyon sok. De rengeteg anyagot találtak ami van a földön. (ezüst port is. ^^) Ő.. előző oldali hozzászólónak. Ha azt vesszük, hogy nagyszám az ha egy asztronauta 2x is járt az űrben akkor sztem az az 512 nem nagy szám. És több emberes titkok is tartottak már ki. Viszonylag sokáig.
2012. jan. 31. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.