Honnan vagy kitől tudhatnék meg dolgokat 404-ről?
Előző én most szeretném megcáfolni a hazug állításaidat!
"Szerintem 404 egy ember által kitalált karakter. Fantázia. Pont annyira valóságos mint Harry Potter."
Akkor szellemmel csinálták az interjút.
"Teljesen meggyőzőtt arról ,h kamu."
Mivel győzött meg a kamuról? Mert nem érvelsz csak állítasz.
"Ha ennyire titkolozik ,h ki ő? hol él? hogy néz ki? stb. akkor itt miért villog azzal ,h ide-megy oda-megy , ez történt vele meg az"
Mert a rajongói kérdezősködnek tőle, és a szkeptikusok követelik a bizonyítékokat rajta és azt hogy találkozzanak vele. Ha senki nem nyaggatná, nem követelőzne, akkor ő se villogna magától. Nekem elmondta hogy ti követelőztök állandóan hogy mutasson valamit de ő nem szívesen mutatkozik. Amúgy amikor nem találkozott senkivel azt mondtátok azért hazudik, most meg azért hazudik mert találkozik mindenkivel. Most akkor döntsétek már el.
"nem engedi ,h képet mutassanak róla stb."
Nem is engedte és nincs róla kép miről beszélsz? Ha van mutasd már meg nekem is.
"Egyszerűen csak nem értem ezt a hitet, ami egyesekben van egy teljesen ismeretlen személy iránt."
Nem ismeretlen mert ismerem és kezet is fogott velem.
Más valami egyéb kérdés? üdv: Nati :)
Kedves Nati!
Csak ámulok azon ,h mennyire ,nos finoman kifejezve nehéz a szöveg értésed.
Azt írtam ,h 404 kitalált személy. Ezzel arra akartam célozni ,h aki kitalálta ezt az egészet az "404" néven futtatja magát ergo a storyhoz kitalálta a nevet.
Másodszor igazam van abban is ,hogy az oldalon szerepel az a szöveg ,h : 404 kérésére a képet nem publikáljuk. Ergo volt róla kép te kis tudatlan.
Harmadikként pedig kezet is fogtál vele? Nocsak egy személy aki ismeri őt , tippelhetek? Piros a szeme és tényleg 192 cm!Éljen a kontaklencse (bár az oldalán írta ,h nem az...naná ,h nem :D ).
Jössz azzal ,h a rajongói faggatják... egy kérdés a rajongói honnan is ismerik az Ő nagyszerű történeteit? Mert biztos nem maguktól kezdték el a kérdezőskődést ,h: Te 404 véletlenül nem ismersz pár UFO-t?
Ezzel le is zárnám a témát, nem érdemes ezen vitatkozni.
Nem írtad? Akkor olvasd már vissza saját magad:
"Ha valaki titokban akarja tartani nem teregeti ki itt a dolgait majd hallgat magáról a személyes honlapján és nem engedi ,h képet mutassanak róla"
404 engedte? Nem engedte. Akkor mit hazudsz hogy megengedte?
A korom nem árulom el mert van párom. Foglalt vagyok sajnálom de amúgy se kellenél. Ha ismerkedni akarsz vannak erre külön ismerkedős honlapok menj oda! :)
Előszőr is Nati sajnálom de bármennyire is szereted azt a szót használni ,h valaki hazudik ,ez esetben nem helyt álló kifejezés. Szó szerint ezt irtam: Ha valaki titokban akarja tartani nem teregeti ki itt a dolgait MAJD HALLGAT MAGÁRÓL A SZEMÉLYES HONLAPJÁN ÉS NEM ENGEDI ,H KÉPET MUTASSANAK RÓLA stb. A hangsúly azon van ,h nem engedi ,h képet mutassanak róla--- Mi ez a Charlie angyalai? :) Úgy Nati sajnálom ,de értettél félre.
Egyébként lány vagyok. A korod csak azért érdekelt mert lemertem volna fogadni ,h nem vagy több 18-nál. :)
Előszőr is Nati sajnálom de bármennyire is szereted azt a szót használni ,h valaki hazudik ,ez esetben nem helyt álló kifejezés. Szó szerint ezt irtam: Ha valaki titokban akarja tartani nem teregeti ki itt a dolgait MAJD HALLGAT MAGÁRÓL A SZEMÉLYES HONLAPJÁN ÉS NEM ENGEDI ,H KÉPET MUTASSANAK RÓLA stb. A hangsúly azon van ,h nem engedi ,h képet mutassanak róla--- Mi ez a Charlie angyalai? :)Szóval Nati sajnálom ,de Te értettél félre.
Egyébként lány vagyok. A korod csak azért érdekelt mert lemertem volna fogadni ,h nem vagy több 18-nál. :)
Az előző válasznál elállitodot a billentyűzetem és elfelejtettem kijavítani hibát. Úgyhogy ez a helyes válasz.
Említettem hogy hiszek neki?
Nem hiszek neki de jó olvasgatni és kíváncsinak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!