Az Ufok , igen léteznek, több videot is láttam erről a témáról dimenziokról...az egyik álítás szerint amit egy NASA dolgozó szivárogtatott ki, (rá egy hétre véletlen autóbalesetben meghalt,micsoda véletlen, nem ? : D) összesen négy dimenzió van , vagy is amennyit eddig ismernek. Mindeggyik ugyanúgy néz ki mint a mi csillagrendeszerünk, az űrlények pedig a diemnziók közt ugrálnak.Amit mi még nem tudunk, vagy csak nem árulták el.. hogy tudunk. A legjobban úgy tudod elképzelni hogy egymásra raksz négy takarót de abból csak a tiédet látod. Ja és elvileg a holdon is vannak valakik, akiket úgyszintén nem mondtak el nekünk, kerülve a tömeghisztériát, mert az emberek erre még nincsenek felkészülve. Érdekes hogy 50 év alatt alig pár képet hoztak nyilvánosságra a holdról és mind fekete fehér, felnagyított videokónk még az is látszik hogy eggyes részek ellettek mosva, mert ott igen is hogy van valami! Ez a video meg FAKE, igen beismerték a rosweeli ügyet, de ez nem az ;)
2012. jan. 23. 20:48
13/21 anonim válasza:
..a video hamis egy angol rendező készitette, azt hittem ezt mindenki tudja már, a dokumentumban meg annyi van hogy találtak egy diszkoszt amit nem publikus helyre szállitottak és lezárták a vizsgálatot szóval egy nesze semmi fogd meg jól
2012. jan. 28. 17:04
14/21 anonim válasza:
Tényleg léteznek UFOK?
2012. jún. 23. 14:50
15/21 anonim válasza:
ez nem ufó de léteznek csak nagyon mesze tőlünk a csillagok bolygóin ezért kétlem hogy ide tudnának jönni mert ejsten vagy ki a csoda meg álapította hogy a fény sebeségnél semmi sem halad gyorsabban és a csillagok bolygóirol ide érni 2000 év lenne és nem hinném hogy megtudnák csinálni de már elhiszem mert szem közelböl láttam ufot tavaszal
2012. júl. 1. 09:58
16/21 anonim válasza:
na meg egyszer egy valós videót tudtam feltőrni youtubon az ufókrol
2012. júl. 1. 09:58
17/21 anonim válasza:
Jézus..
2012. júl. 1. 11:43
18/21 anonim válasza:
kujbos nikoletta szerinted csak mi vagyunk a világ egyetemben
2012. júl. 1. 11:48
19/21 anonim válasza:
Ezt a videót fiatalok készítették pénzszerzés és hirnév céljából.Készült is róluk egy film.Az igaz hogy valóban volt egy ilyen film de az eltünt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!