Ti láttatok már ufót?
Figyelt kérdés
Mert,én még gyerekként igen! Olyan hét,nyolc éves koromban a kertes társasházunkban amelyben laktunk!Fényes nappal anyukám fogta a kezemet,és beszélgetett a szomszéd Éva nénivel,én meg untam magamat és nézelődtem! És két fa között egyszer csak egy körülbelül egy egyméteres fekete fehér tényleg klasszikus csészealj alakú valami, kissé fölfelé irányuló mozgással nem túlságosan gyors mozgással haladt! Meg sem bírtam mukkanni!Amikor oda szóltam anyámnak akkor figyelmen kívül hagyta,és beszélgetett tovább Éva nénivel! Úgy néhány hétre rá,a homokozóban tevékenykedtünk egy Ancsa nevű szomszéd kislánnyal,amikor is ő szintén látta néhány másodpercig! Onnan tudom,hogy nem hazudhatott ,mert ő is rögtön mondani akarta de addig meg sem bírt mukkanni! És akkor megkértem hogy rajzolja le nekem ,és ő is pont ugyanazt rajzolta le! Csak szárnyakat is rajzolt melléje! Mert ha repült akkor biztosan voltak neki szárnyai is! Ő legalább két évvel fiatalabb volt nálam! Már harminc éves vagyok és sok ismerősömnek elmeséltem ! És tudom mit láttam !2011. dec. 27. 22:10
11/13 anonim válasza:
vanak ilyen repülőgépek nem vagyok szkeptikus de nem kizárt hogy egy b2 es lopakodót látott valamelyikőtök : [link] aluról egyébként ez a gép is narancs sárgás pirosos fényt ad alulról de mind 1 apukám is látott kis korában amikor aludt a szobájába 1 reflektornál is erősebb fény kuszot el lassan az ablaka előtt ki ment és csakanyit látott hogy elment nyugatra az a fény fura
13/13 anonim válasza:
Nem láttam még, de hiszek benne. Logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!