Igaz 2012 világvége?
Figyelt kérdés
Mondott valamit 404.ha ogen választ és ki hisz neki
Nyitok egy facebook-os old. arra lájk ha hisztek
2011. dec. 5. 11:49
21/31 anonim válasza:
elég hamar feladtad ha hiszel benne
22/31 A kérdező kommentje:
Kössz de milyen buli lessz :))))
2011. dec. 11. 15:10
23/31 szolgabalint válasza:
nem lesz világ vége ha nem csak az ürlények térnek visza és megirják a naptárat a majáknak 4024 ig
24/31 anonim válasza:
Jó, hogy a maja naptár alapján kalkulálták ezt ki, mégis a maja őslakosok azok akik a legkevésbé sem hisznek benne. LOL
26/31 anonim válasza:
Ööö én azt hittem, hogy a maják kihaltak :O
27/31 A kérdező kommentje:
A tegnap néztem egy sg-s oldalt ahol egy maya írta ezt:
"Nem lesz világvége,ez az Amerikaiak képzeletének szüleménye
és a naptárunk igaz,hogy lejárt de már kezdjük az írást"
(leforditott)
Szval. NEM HALUNK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. febr. 17. 18:56
28/31 anonim válasza:
Mégszéép, hogy nem! volt már 2000-ben is meg mindig kitalálnak vmit.. am a magyarok 50 évvel le vannak/vagyunk maradva, szóval nincs mitől félned! Majd 2062-ben;)
29/31 anonim válasza:
Hát ha vallási szemszögből nézzük a dolgot, akkor nem lehet tudni, hogy mikor is lesz a világvége. Miért?
Mert a Bibliában az áll, hogy annak a napnak az idejét csak Isten tudja, senki más.
30/31 A kérdező kommentje:
Hát nem lett...
2013. jan. 28. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!