Hogyan vehetem fel a kapcsolatot egy idegennel?
Ezt ma írtam egy másik kérdéshez, de azért bemásolom ide is:
Figyelj, ha ezek közül az állítólagos idegenek közül amikről terjednek itt a hírek (reptoidok, krixkraxok, tudom is én mik) egy is valós lenne akkor az érintett szervek A, már bejelentették volna a hírt B, titeket is lekapcsoltak volna. Az UFO kérdés nem vicc, ha bármilyen idegen civilizáció járt már akár a Föld közelében is, és a hatóságok nem akarják, hogy kiderüljön, akkor nem is fog. Mindegy milyen csövestől csórta a netet az illető, aki ilyeneket ír, mindegy hogy védi magát, az amerikai szerveknek (akik valós hírek esetén 100%, hogy rövid időn belül reagálnának) nem lenne különösebben nagy kaland megtalálni.
Egyébként pedig nem tartjátok furcsának, hogy ezeket az "idegeneket" egyedül csak a Gyik fórumozói ismerik? Senki külföldi, de még egy másik magyar se? Ha ilyen könnyedén tartanak telepatikus úton kapcsolatot, akkor miért nincs senki más akivel kapcsolatba léptek volna? Márpedig ha beírom bármelyiket a Google-ba, akkor csak a Gyik-es linkek, meg valamelyik 404 fan által készített kamuoldal (aminek tök véletlenül pont ugyanolyan kinézete van mint 404 rajongói oldalának) És azt se mondjátok, hogy azért mert nem beszélnek róla, itt ugyanis elég szabadon folyik róluk a társalgás.
12 évesen kemény két évvel vagy fiatalabb nálam, ne hagyd már, hogy ilyenekkel hülyítsenek. Még ha fiatal vagy is nem kéne ennyire naivnak lenned, különben még jó sokszor át fognak verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!