Miért komolytalanítják el az emberek a Nibiru-s témát ilyen kijelentésekkel, pl hogy össze fog ütközni a Földdel? Nibiru egy nagyon is valós dolog: www.astro. U-szeged.hu/szakdolg/csizmazia/xbolygo5. html
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 17:29
12/18 anonim válasza:
A Neptunusz pályáját zavarja. Melyik értelmes mondta, ha létezik is nekiütközik a földnek... OMFG
13/18 A kérdező kommentje:
Én is mindig azt kérdezem, hogy melyik értelmes ember mondta hogy ütközni fog a Földdel. A Nibiru nem csinált semmit, azonkívül hogy elrendezte a Nibiru egy-két bolygó pályáját a Naprendszer kialakulásának korai szakaszában.
2011. nov. 19. 22:56
14/18 anonim válasza:
ha egy év múlva ütköznénk vele akkor lehet hogy látnánk is... Amúgy szerintem ilyen NINCS, de ha LENNE és elhaladna mellettünk, akkor is végünk lenne, kizökkentené a földet a keringési pályáról.
15/18 A kérdező kommentje:
Hogy lehet, hogy tudósok kiszámolták? Meg mi zavarja mégis a Neptunusz pályáját?
Hogy lehet, hogy 4 milliárd év alatt semmi galibát nem okozott?
2012. ápr. 21. 21:17
16/18 anonim válasza:
Nem tudhatjuk hogy 4 milliárd évig nem zavart be semmit, mert hát az ember ilyen viszonylatokban csak rövid ideje lakója a Földnek. Bár véleményem szerint ennek az X bolygónak még kell idő, mire annyira közel érne, hogy tényleg gondban lennénk, de ha tényleg van és közeledik, akkor se tudunk tenni ellene semmit, szóval ez olyan: kutathatjuk a témát, de végül is minek?
17/18 A kérdező kommentje:
Olvastam csillagászattal kapcsolatos híreket, és azt mondják, hogy az a 10. bolygó akkora lehet, mint a Jupiter. Tényként beszélnek róla a csillagászok.
2012. ápr. 21. 22:19
18/18 yossarian44 válasza:
Egy fórumon (talán a szkeptikuson?) mondta egyszer egy csillagász: a Nibururól sok mindent hallott már, csak egy dolgot nem.
Koordinátákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!