Aki szerint léteznek reproidok és 2012-ben leigázzák a földet azok mivel tudják bebizonyítani?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 21:46
11/17 anonim válasza:
Kérdező! Semmivel sem! Mert,hogy "invázió" sem lesz.Nincs semmi jelentősége 2012-nek! Ha már nagyon fosnak,akkor foshatnának 2013-tól,az legalább sokak szerint "baljós szám",mármint a 13.Az meg,hogy bármi változás lesz 2012-ben,azért hülyeség,mert nem a világnak lesz vége,hanem a maja időszámításnak és ennek nincs köze az ufokhoz,csak ahhoz,hogy nyomorult maják eddig tudták "megírni" a naptárukat,mert KIPUSZTULT A MAJA KULTÚRA! De ezt a sok gyp-snek úgsem tudjuk megmagyarázni :)!
12/17 anonim válasza:
reproidok azok nem az urughájok leszármazottai? ;D
13/17 Földetért Reptoid válasza:
Nem elég bizonyíték nektek az, hogy én ittvagyok?
14/17 anonim válasza:
"Egyébként meg, szerintem túl sok a star trekből. Megnéznélek titeket a hétköznapi életben."
En el is kedpzeltem :D
Megy az utcan a jonep erre vki megdobja 1 papirrepulovel o meg elorditja magat:
-Uristen jonnek az UFO k!
xD
16/17 anonim válasza:
Ha a "reproidok" alatt pénzváltókat értünk, akkor lehetséges...
17/17 anonim válasza:
'mivel tudják bebizonyítani'? Hhhát várjuk meg, na, van még addig egy kis idő... ha igazunk lesz, fizetsz nekem egy Bacardit, ebben maradunk, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!