Leteznek foldonkivuliek?
Hát ezt itt senki nem fogja neked biztosra mgválaszolni, csak azt kapod, amit személyesen gondolnak!Szerintem abszolút lehetetlen, hogy csak mi léteznénk az egész mindenségben,mivel nagy és felfedezetlen az űr.Aki tagadja,és kijelenti, földönkívüliek nincsenek, az szerintem rosszul gondolkodik, egyrészt mert nem gondolja végig a dolgokat, másrészt mert egy tanlánnal megadhatja a lehetőséget a létezésükre, és akkor sem sül bele az elméleteibe, ha leszáll, és kezet fog vele egy E.T.
ez kicsit olyan, mint amikor néhányan mérget vettek volna rá, hogy az élet szén alapu, míg meg nem jelent az a kis baci a világ végén, aki arzén alapú létforma, aztán ezek az emberek vakarták a fejüket, hogy jaaa...
itt jön a képbe az az elméletem, hogy semmi konkrét dolgot nem szabad tagadni, amíg az ellenkezőjére nincs bizonyíték.Márpedig a földönkívüliek nemlétére sosem lesz bizonyíték, amíg az egész űrt át nem kutatják, illetve a különböző dimeziókban sem találnak idegen létformát, ami azért igen meglepő lenne,mert az azt jelentené, hogy ez a mélyen tisztelt emberiség az egyetlen értelmes létforma oda-vissza az univerzumben.Ami elég elkeserítő, látván a viselkedésüket egymással, és a bolygóval.. :/
Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy vannak nálunk sokkal jobb lények, s lehet rosszabbak is, de minden esetre a válasz: úgy gondolom a logikám szerint, hogy vannak!!!
100% ha nem is ebben a naprendszerben de van...akár primitív sejtek akár ősélőlények akkár fejletebbek mint mi, de vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!