Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek a különös hangok valójába...

Reptoid UFO kutató kérdése:

Ezek a különös hangok valójában felettünk tartózkodó reptoid űrhajók?

Figyelt kérdés

Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.

Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]

Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?

2011. nov. 4. 12:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Azoknak az értetlen trolloknak, akik abban lelik gyönyörüket, hogy értelmes emertársaik értékes eszmecseréjét próbálják lehúzni, elmondom, hogy senki nem mondta hogy az űrben tartózkodnak a Reptoid űrhajók. Nem is értem, hogyan jutott ez valakinek az eszébe. Itt tartózkodnak közvetlenül felettünk, különböző távólságokban, de a légkőrben kikerűlve a repülési zónákat.

Ezek fémes hangok, valószínű berozsdásodott valami az űrhajó külső fémes részeiben, lehet az eső vagy pedig a légköri nedvesség kicsapódásának következménye, de tény, hogy ezek létező hangok és mögöttük létező Reptoid tevékenység áll.

Úgy látszik, már készen állnak a bevethető űrhajók. Az írjon kommentet, aki szellemileg és szakmailag felkészűlt !

2011. nov. 4. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Igen, szerintem is a Reptoidoktól származnak ezek a hangok.
2011. nov. 4. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

Ezeket a hangokat mi adtuk, elromlott a tehetetlenségi csillapítás(meglőttek minket krikkhassssahlowfaxxxxxs lézerrel) amikor elárultuk testvéreinket és megszöktünk. Korábban kellett érkeznünk, hogy beüzemelhessük időben az SSFM-et és legyen időnk elfoglalni a HAARP-ot.

Üdvözlettel a BROKI vezetősége.

Babonás Reptoidok Okult Kontár Intézete

2011. nov. 4. 20:27
 14/18 x) ***** válasza:
70%
Egyébként annyit megkérdezhetnék hogy miért pont reptoidok? Tényleg van elég sok idegen faj, miért pont reptoidok lennének? Mert most az a menő ugye?
2011. nov. 4. 20:29
 15/18 A kérdező kommentje:

X kisasszony, most az a menő az oldalon, hogy egy magyarországon ismeretlen létező ifegen fajt szidjunk és akik tudják, hogy vannak azt pedig kigúnyoljátok, úgy hogy nem is ismered.

Leírtam, hogy azért Reptoid űrhajó mert minden erre utal. A fémes hangok, ez csaka Reptoidoknál jellemző, a többi fajokra nem, ezt a Reptoidok is elmondták és most nagyon sok Reptoid űrhajó érkezése várható, ezt is elmondták a Reptoidok, a világ meghódítása miatt.

2011. nov. 5. 05:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Minden teljesen egybevág, az ufó kutatók szerint ez a HAARP, de mégis minden Reptoid űrhajók jelenlétére utal, mi más lehetne ?
2011. nov. 5. 05:44
 17/18 anonim ***** válasza:
mondjuk én csak "kontár" vagyok... de szerény tudomásom szerint a reptoidok már az őskor óta a kezükben tartják civilizációnkat, akkor mi a francnak kellene minket űrhajókkal lerohanni?
2011. nov. 9. 01:29
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Fürödj meg.
2011. nov. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!