A REPA megbukott?
egyes reptoidok szerint a REPA nem mas mint az emberek szulemenye csak egy kitalacio es valojaban nem si letezik
miota a pletyka feropent a REPA nem jelentkezik..
vajon valojaban csak nem letezik es csak tudatlan emberek talaltak ki a hivo emberek megszegyenitesere ?
Én mesének tartom az egész reptoid(iotozmust) mesét.
És trollkodom gyakran, de vannak olyan trollok akik kevésbé nyíltan csinálják.
Pl: -King of Reptoids a se nem angol se nem magyar nevével.
-1-2 névtelek a RÉPA-tól, a reptomese szerint 2 ellenséges fajról van szó, de a vakon a mesében hívők nem veszik észre, mert ezek a trollok úgy tesznek mintha az ő pártjukat fognák....
A trollodás egyik fő szellemi atyja x) aki a reptoid(iotizusba), már sok tényként elfogadott trollságot szőtt bele állítása szerint.
Nem buktunk meg, viszont felütötték a fejüket a hozzátok hasonló hamis információkat terjesztök, akik a helyünkbe akarnak lépni. Viszont mi csak a hírhozók vagyunk, a föparancsnokságon pedig esélyetek nem lenne.
Üdv,
Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) Vezetösége.
en is csinaltam ma... de nekem nem megy ennyi szarsag osszehordasa xDDDD az emberek miket kinel talalnak ...
Amugy ez a repidiak ripilipinak honnan a fenebol vannak ??? en meg nem lattam semmilyen meseben, filmben... Ki talalta ki ??? Miko?? Hogyan ???
Honnan ered???
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!