Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy tudnak szerepelni a...

Hogy tudnak szerepelni a tévében az alakváltó reptoidok?

Figyelt kérdés

A jutubon van egy csomó videó, ahol a kamera bezavarodik az álcájuktól.

Pedig az a norvég reptoid szociológus azt mondta, hogy a fényképezőgépet, kamerát nem tudják becsapni.

Akkor hogy van, hogy legtöbbször mégis sikerül nekik?

Pl. az angol királyi családnak?

2011. nov. 3. 14:55
1 2
 11/14 x) ***** válasza:
67%
És mennyire naiv voltam mikor azt hittem, ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk a GYK-n... :)
2011. nov. 3. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Mindig van hova süllyedni :P
2011. nov. 3. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Chuck Norris megengedte nekik.
2011. nov. 3. 20:52
 14/14 Reptoid UFO kutató ***** válasza:
31%

Ezen már én is elgondolkodtam

Lehetséges, hogy csak szimplán hazudott a Reptoid szociológus, hogy megtévesszen minket, azaz ha a fényképen és kamerán földi embert lát, akkor ne gyanakodjon arra, hogy valójában Reptoid !

De az is lehet, hogy szándékos dezinformáció az az interjú. Vagy pedig ő csak egy hibrid fajhoz tartozik és azt hiszi teljesen Reptoid. Az biztos, hogy igazi Reptoidokat a fénykép és video nem leplezi le, már sok Reptoid átalakulást láttam és tudom miről beszélek.

2011. nov. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!