Hogy tudnak szerepelni a tévében az alakváltó reptoidok?
Figyelt kérdés
A jutubon van egy csomó videó, ahol a kamera bezavarodik az álcájuktól.
Pedig az a norvég reptoid szociológus azt mondta, hogy a fényképezőgépet, kamerát nem tudják becsapni.
Akkor hogy van, hogy legtöbbször mégis sikerül nekik?
Pl. az angol királyi családnak?
2011. nov. 3. 14:55
11/14 x) válasza:
És mennyire naiv voltam mikor azt hittem, ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk a GYK-n... :)
14/14 Reptoid UFO kutató válasza:
Ezen már én is elgondolkodtam
Lehetséges, hogy csak szimplán hazudott a Reptoid szociológus, hogy megtévesszen minket, azaz ha a fényképen és kamerán földi embert lát, akkor ne gyanakodjon arra, hogy valójában Reptoid !
De az is lehet, hogy szándékos dezinformáció az az interjú. Vagy pedig ő csak egy hibrid fajhoz tartozik és azt hiszi teljesen Reptoid. Az biztos, hogy igazi Reptoidokat a fénykép és video nem leplezi le, már sok Reptoid átalakulást láttam és tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!