Hova tűnt 404?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 01:20
11/21 anonim válasza:
Utolsó be tudnád nekem linkelni ezt?! Fontos lenne a reptoidióták kitisztításához.
12/21 anonim válasza:
Nem tudom, sajnos. probalj ra keresni. En nem tudom, hogy. Egyebkent nem erdekelnek a reptoidok, meg a hulyeseguk.
13/21 anonim válasza:
Engem se, de offolni trollkodni jó dolog
14/21 anonim válasza:
"offolni trollkodni jó dolog"
Tudja ezt 404-es is és kitűnő benne :D Amikor állítólag elment az idegenekhez, mindennap ide írt Absolomon néven. Vol olyan barátja aki észrevette, de nem avatott be minket, kicsit sem fanatikusak a rajongói.
15/21 anonim válasza:
Logikus, én ha álcázni akarom magam a neten akkor ip resi, mac cím resi, router resi.
Ezután csatlakozok a tor szervereihez, fellépek a hide my ass-ra és rögtön teljesen új hálózati azonosítókkal kétszeresen láncolt proxyval lépek fel a netre ingyen.
404 ilyet nemtud.
16/21 Error válasza:
404 Jelenleg a Reptoidok bolygóján tartózkodik, megfigyelés céljából!
17/21 anonim válasza:
A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat ad tegnap 18:33
Most miert mondtad meg neki, hogy hogy kell.
Szerintem most epp egy elzart osztalyon pihen.
18/21 anonim válasza:
Szerintem fel akart boncolni egy alient és amikor elkezdte volna felvágni a hasát, felélett az alien és megette 404et.
19/21 anonim válasza:
aztán kihányta és most ezért nincs meg 404.
20/21 anonim válasza:
FromOz:
bocs legközelebb nem írok le ilyen hasznos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!