Lehet olyan idegen lény, aki a mentális erejével pusztít el civilizációkat?
A Lacerta interjúban, amikor egy Reptoid szociológust megkérdeztek a világ működéséről és rólunk emberekről, azt mondta, hogy léteznek az univerzumban olyan hatalmas erejű élőlények, akik pusztán a mentális erejükkel el képesek pusztítani civilizációkat.
" Mielőtt ezt megérthetnéd, értened kéne az Univerzum működését, amit valószínűleg hetekig magyarázhatnék, és akkor sem értenéd meg. Azért használtam a „sík” szót, mert nincs rá jobb meghatározás szókincsetekben, a dimenzió használata ebben az esetben helytelen lenne. Egy másik „buborék”-nál sem beszélhetünk róla, mert a dimenzió nincs meg síkok nélkül. Ha olyan lény lennél, amely képes más síkokban élni, a síkok között technikai segítség nélkül mozogni, mert lénye ezt lehetővé teszi, te lennél a leghatalmasabb lény az Univerzumban. Ez a nagyon fejlett faj egy másik világban fejlődött ki évmilliárdok alatt. Egyetlen gondolatukkal képesek lennének mindannyiunkat elpusztítani. "
Létezhet olyan mentális erő amely képes erre ? Nem értem, hogy ez hogyan történne. Ide jön egy másik világból egy lény, gondol egyet és a föld összes építménye az emberekkel meg a bolygóval együtt hírtelen miszlikre hullik ? Minden szétmegy cafatokra ? Azt sem értem, hogy ha ez így megy, akkor miért építenek űrhajókat amivel ide közlekednek és miért vannak fegyvereik ? Egyszerű lenne évezredekig meditálni mindenkinek, majd ha gyorsított tempóban kifejlődik a mentális képessége akkor a világ ura lesz a faj. Hogyan lehet így nyugodtan élni és fejlődni fajoknak, ha csak úgy gondolatra elpusztúlhatnak ?
Érdekelnek a nagy szkeptikus tudósok magyarázata Zoltán, BlackSword,TomBenko,Butcher mert kíváncsi vagyok a technikáram hogyan működhet ez ? Az ufósok véleménye is érdekelne, Fisz, Szenthelyi Árpád és 404 is. De minden értelmes vélemyény elkelne.
"Dehogyis jók, ott van slender man, ő is képes alakváltozásra és a Reptoidok is állítólag és egyáltalán nem jók."
Ki az a slender man és mik azok a reptoidok?
Már létezik olyan lény aki 3 dimenziós hologramot formál a gondolataival http://www.youtube.com/watch?v=xm6PGh2fvTg
És a Reptoidok.
Az a kérdés, hogyan csinálják ezt és hogy léteznek-e gigantikus lények, akik így képesek elpusztítani civilizációkat.
Vannak dolgok, amiket jobb nem tudni, fiam!
Jer' velem kastélyomba galaktikus idő szerint délután 3-kor,
s megbeszéljük világuralmi tevékenységeidnek pontos részleteit, útközben pedig megállunk a mentálhigiénés központnál, ahol az Erő fehér leplét terítik reád, melynek neve kényszerzubbony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!