Azok a Reptoidok akik a közemberek közé épültek be, tudják, hogy ők Reptoidok?
A logikus az, hogy tudják.
Érv:
1) Egy jó hipnotizőr képes kitörölni belőlük a jelszót és akkor a offenzíva eljövetelekor semmit sem ér, hogy beépítették őket.
2) Gyorsabban lehet végrehajtani az akciót, ha nincs jelszó. Képzeld el: kiadják a jelszót és utána a támadás parancsot. Sokkal rövidebb ha csak a támadás parancsot adják ki.
De lehetséges, hogy a reptoidok úgy gondolkoznak:
1) Az ember intelligens létforma(én kétlem) és biztos, hogy felismernék őket, ha tudják a reptoidok magukról, hogy reptoidok.
Igen, tudom, hogy az vagyok.
Nem tudnátok békén hagyni? Próbálom megsemmisíteni a földet, ti pedig folyton kérdezgettek. Hogy csináljam így?
Kérdező:
Lenyomoztam az IP címedet, megnéztem a gépeden tárolt fotókat, filmeket, zenéket, szöveges fájlokat, képeket és bekapcsoltam a webkamerádat, így megláttalak téged is. Külsődről tudom, hogy te is, Reptoid vagy. Meglátszik az arcodon levő pöttyökön, illetve a bőröd színéről is. A te titkos jelszavadat is tudom. Azért tetted fel ezt a kérdést, mert te is kíváncsi vagy az igazi származásodra.
A kódodat elküldhetem, de még nem teszem, hanem várok még vele. Te, nem, a 2012. 12. 21.-ben vagy benne, hanem a későbbi hullámban. Ha eljön az idő, akkor szólok!
Kérdés: te, ezt a sületlenséget beveszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!