Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Tejúton élnek még földönkívü...

A Tejúton élnek még földönkívüliek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 19:29
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Most miért mondjátok,hogy azért inteligensek,mert nem vették fel velünk a kapcsolatot?Ekkora baromságokat még életemben nem hallottam.
2011. szept. 30. 20:54
 12/30 anonim ***** válasza:
Az emberi hülyeség ragadós! Ezt ők is tudják.
2011. szept. 30. 21:01
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Akik az űrállomáson dolgoznak, azok épp földönkívüliek.
2011. szept. 30. 22:05
 14/30 anonim ***** válasza:
Miért, kedves Kérdező, szerinted az egy normális faj, ami Homo Sapiens Sapiensnek (Értelmes Értelmes Ember) nevezi magát, és úgy bánik mind a saját fajtársaival, mind a más fajok képviselőivel, mint mi? (És akkor a rengeteg vééééégtelenül logikátlan és ostoba gondolatról, írásról, megnyilvánulásról nem is beszéltem. Kétszeresen értelmes ember, az.)
2011. szept. 30. 22:15
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

HKHV

Rosszul látod.

Amit mondtál az igaz, de mégis rosszul átod.

Sok a tudatlan kétségbeesett ember, akik valamilyne szempontból kitaszítottnak érzi magát (származása, adósság, szegénység, butaság, fogyatékosság, más vélemény) ezek az emberek nem látnak más utat sokszor mint az agresszió, az agresszió pedig gyűlöletet és félelmet szül a többi emberben akik szintén agresszívek lesznek. Ezt a 22-es csapdáját csak békésen lehet megállítani.

Kezdd úgy hogy nem vetsz meg senkit, hanem elképzeled hogy hová kellett jutnia ahhoz hogy arra szőrnyűségre képes legyen és akkor tudni fogod hogy NEKED mi a feladatod.

2011. szept. 30. 22:23
 16/30 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem,miért nem vagyunk inteligensek.
2011. szept. 30. 22:24
 17/30 anonim ***** válasza:
De hogy lehet élni 1 tejúton? Az nem is szilárd talaj.
2011. szept. 30. 23:37
 18/30 anonim ***** válasza:

"Még mindig nem értem,miért nem vagyunk inteligensek."

Pl. mert nem tudod leírni azt a szót, hogy "intelligens".

2011. szept. 30. 23:42
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha van egy nép aki tud az űrben fényéveket megtenni belátható időn belül, akkor azokhoz képest bizony mi primitívek vagyunk.
2011. okt. 1. 08:20
 20/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:37

Nem tudom, mit szívtál, de én is ki akarom próbálni!

Am igaz, tényleg elég primitívek vagyunk... Egy intelligens faj nem olyan mind mi az biztos. Hiszen magunkat pusztítjuk!

2011. okt. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!