Honnan veszitek azt, hogy itt vannak a földönkívüliek?
Nem lehetünk annyira naívak, hogy azt higgyük, csak mi vagyunk az univerzumban. És a többiben is. Két kérdés merül fel:
- vannak-e nálunk intelligensebbek? Ami valószínű, mivel tudjuk, hogy mi csak töredékét használjuk az agyi kapacitásunknak.
- érdekeljük-e őket annyira, hogy figyeljenek minket. Ha intelligensebbek, mint mi, tudják, hogy újat mindig lehet tanulni, kevésbé okostól is, úgyhogy biztosan vannak közöttünk.
Tuti hogy itt vannak, mert az alattam lakó szomszédomat állítólag az UFO-k üldözték Budapestre Debrecenből... (na meg a román titkosszolgálat is rásegített szerinte...), csak azt nem értem, hogy miért pont az alattam lévő lakásba sikerült "célba" érkeznie... :-)
Egy szó mint száz, igenis léteznek :)
Komolyra fordítva, nem tudom...
Egyértelmü ,néz körbe milyen sok ilyesztő fej flangál az utcákon,csak még mi nem vetük észre BRUHAHAHAHAHN
Egész ostobaság,sok az alkohol,most a szüret.
Kérdező....
Szerintem még nem láttál egybe 10 milliárt forintot,vagy 500 kg aranyat,de az még nem azt jelenti,hogy nincs is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!