Valóban erről szól az UFO SZSZ lényege?
2011. szept. 21. 10:37
21/48 anonim válasza:
És hogy bizonyítod be hogy őrült és azt hogy majom? Amúgy meg mivan ha te is 404 vagy? na akkor mi van? Honnan tudjuk hogy nem 404 vagy? ész!
22/48 anonim válasza:
Megvannak a saját módszereim... de már csak azért is idegesít hogy ennyien beőltők annak a szerencsétlenek... közben meg a haverjaival éjjel nappal jókat mulatnak hogy megetetik fél magyarországot...
23/48 anonim válasza:
na gondolkozzatok el szépen, és ha valamire jutottatok akkor írjatok emailt vagy irjatok erre az oldalra, a nevem pedig Jhonny
24/48 anonim válasza:
Vannak haverjai? Honnan a jó büdös francból veszed hogy vannak haverjai és jókat szoktak mulatni? Neked üldözési mániád van.
25/48 H.Jani válasza:
Valaki nagyon irigy 404re. Még vissza se jött de már készül eltenni láb alól.
26/48 A kérdező kommentje:
Nem fogjuk hagyni Jani!
2011. szept. 21. 23:08
27/48 anonim válasza:
29/48 anonim válasza:
Mikor tér vissza 404? Csak nem az őszi szünetben? :D
30/48 anonim válasza:
Mert ha véletlenül pont az őszi szünetben térne vissza akkor gyerek ugye? Ezzel az erővel ha egy gyilkosságnál pont nálam van a kés akkor én voltam a gyilkos, pedig csak épp kenyeret szeleteltem fel. Egyébként meg minden iskolába máskor van az őszi szünet, valakinek pont akkor kezdődik amikor a másiknak épp befejeződik, és valamelyik iskolában egyáltalán nincs őszi szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!