A Marson lévő piramisokat és arcokat kik építették? Földönkívüliek? Vagy talán az atlantisziak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 21:55
11/25 Beliel válasza:
Pont erre hoztem fel a példát a múltkor:
"Nem hiszek bennük... te?
Miért kell azt gondolni, hogy léteznek? Az emberi elme csodálatosan kreatív, főleg ha van egy "társadalmi nyomás" mellette. Itt egy példa:
Ezt a képet egy a mars körül keringő űrszonda (vagy mi az istennyila) fényképezte:
Te mit látsz a képen? Egy arcot? Talán egy letűnt marsi civilizáció műve?
Vagy talán egy kis szélfútta hegyecskét?
[link] "
12/25 anonim válasza:
Egyáltalán vannak piramisok a Marson?
13/25 anonim válasza:
nem, sokak "kérdésére": nem gyakran vannak :)
14/25 KMartin4 válasza:
Egy faj, ami a Marson élt.
Én néztem az "Élet az emberiség után" egyik részét. Hogy mi maradna meg 5.000 évvel utánunk. Semmi, kivéve azt a gránithegybe véset arcszobrokat, az Am. Egy. Áll. Alkotóiról.
Nos, az az arc, és az a piramis is lehet ilyen megmaradó "építmény".
15/25 anonim válasza:
Természetesen a Marsiak építették!Nézzétek meg amatőr csillagászok videóit a Marsról: http://www.youtube.com/watch?v=fpTNfW28kT8 Egészen máshogy néz ki mint ahogy a Nasa lefesti(hamisítja)nektek a Marsról készült fényképeket-nemde?
16/25 anonim válasza:
Itt van még egy nagyon jó videó: http://www.youtube.com/watch?v=hJQpcqzxopA
18/25 anonim válasza:
Jézus faragta a két puszta kezével.
19/25 anonim válasza:
nem mert ÉN. akkoriben még kezdő harcművész voltam, és jobban érdeklődtem az egyéb művészetek iránt. itthon meg nem adtak engedélyt piramis faragásra..
20/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!