Egy hatalmas szauroid Reptoid van a videon?
Figyelt kérdés
Alig akartam hinni a videonak, amit a TV is leadott. A háttérben egy hatalmas termetű Reptoidra emlékeztető lény van !
http://www.youtube.com/watch?v=LbQrse84sIA&feature=fvwrel
2011. aug. 25. 23:26
13/39 anonim válasza:
"szauroid Reptoid"
Vááá, már mutánsok is vannak közöttük!
komolyan, ki fogok találni egy fajnevet én is, és rá fogok kérdezni, kíváncsi vagyok, lesz-e olyan, aki kapásból rávágja, hogy milyenek :)
14/39 anonim válasza:
Ezen jót nevettem. Mikor már azt hinné az ember, hogy az ilyen ócska hamisítványokat senki sem veszi komolyan, tessék, itt az élő példa. Ez egy animált kis figura, 10 perc alatt össze lehet dobni egy hasonlót. Bár lehetett volna rajta még mit tökéletesíteni, a mozgása elég darabos. De a videó készítőjének nyilván ez is tökéletesen megfelelt.
15/39 anonim válasza:
amúgymeg jah,meg egyébként is szerintem egy ilyen reptoidnak vagy mi a manónak jobb dolga is lehet minthogy itt kutyát sétáltat -.^
17/39 x) válasza:
Nem tudom de nekem kicsit feltűnt, hogy torzul a kép körülötte. Ti is látjátok vagy csak a szemem káprázik? :D olyan mintha egy nagy kör lenne körülötte vagy hogy is mondjam... de igazából ez csak az elején látható amikor pirossal megjelölik talán csak a felvétel shit... amúgy olyan mintha szörfözne :DD
19/39 anonim válasza:
A reptoid nem egy végbélkúp márka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!