Eddig kiröhögtelek bennetek Ufó hívők, de ettől a cikktől egy kicsit beparáztam?
Kiröhögöd az UFO hívőket ettől a hülyeségtől meg beparázol? :D
ez csúcs
Én nem hiszek az ufókban, de a kíváncsiság kedvéért megnéztem a felvételt.
Egy "ufónemhívő" meglátásai: senki sincs kint az erkélyen, az ablakokban, ami pedig ilyenkor normális reakció lenne. Körülnéznének az emberek, hogy mi ez, más is hallja-e stb.
Aki az utcán sétál, azokban semmilyen félelem sincs, még csak körbe sem néznek, meg sem állnak, hogy mi is lehet ez.
Amikor a hang hallatszik, a bokrok is mozognak, vagyis a szél fúj bele valami olyan kürtbe, amit a felvételt készítő tart, és az adja ki ezt a hangot.
Egyébként vicces ,hogy a kérdező eddig nem hitt az UFO jelenségekben, most meg hogy elhinne valamit, mindenki megcáfolja :-)
Off: UFO: Unidentified Flying Object Aláhúzza a hibaellenőrző, ha úgy írom, hogy UFÓ, nem húzza alá, pedig az előbbi a helyes.
Az első videóról a Half-Life hangjai jutottak eszembe, lol xD
nah, ennyire komolyan veszem ezeket a videókat..
bIZTOSAN nem a világűrből jönnek az űrhajók, mert az űrben nem terjed a hang.
Lehetőség
1. Kijevben építik a stadiont a VB-re. USA-ben pedig a morgó halak lakhelyet változtatnak és ez ökológiai katasztrófa.
2. Föld alatt készülődnek a Reptoidek és jönnek mint a Tom Krúz féle VilágokSarcában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!